Aktualności:

Zapraszam do testowania nowych ogłoszeń początkowo może strona wyglądać pusto, ale mam nadzieję, że się szybko zapełni uśmiech
Dodawanie ogłoszeń - tutaj

Wszelkie uwagi, zgłoszenia błędów lub pomysłów na usprawnienia - link na samym dole strony lub PW do użytkownika root

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Holender podróżujący konno z Amsterdamu do Petersburga - pomóżmy :)

poprzednia następna
Strony: 1 [2] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Holender podróżujący konno z Amsterdamu do Petersburga - pomóżmy :)  (Przeczytany 2560 razy)
rewir

« #30 : Maj 19, 2010, 21:29:50 »
Odpowiedz cytując
Julie, w Starogardzie ma miejsce w SO i nocleg załatwiony, czy mogę jakoś pomóc w tej kwestii?
#link
Julie

robot białkowy \,,/

« #31 : Maj 19, 2010, 23:22:00 »
Odpowiedz cytując
Najlepiej e-mail lub numer telefonu do kogoś anglojęzycznego lub niemieckojęzycznego z kim ma się skontaktować  duży uśmiech
#link
Zboczyłam z trasy.
ElMadziarra

nie ma jak długie nogi i figura modelki

« #32 : Maj 20, 2010, 10:01:38 »
Odpowiedz cytując
Jest jeszcze trochę czasu, więc mogę się dopytać znajomego, czy byłby w stanie przenocować Holendra z koniem. Blisko Kętrzyna, w leśniczówce. Myślę, że to by była lepsza opcja niż SO, bo na uboczu, a nie w środku miasta.
#link
Koń jaki jest każdy widzi, a i tak darowanemu w zęby się nie zagląda.
Nazywa się Jeans, Blue Jeans.
tepaard

« #33 : Maj 24, 2010, 17:48:10 »
Odpowiedz cytując
chętnie bym mu poleciła i pomogła załatwić nocleg w stajni przyzamkowej na zamku w Gniewie -  fajni ludzie, stajnia w przyzwoitym standardzie no i niecodziennie nocuje się w XIVwiecznym zamku krzyżackim.
ale chyba mu nie pasuje trasa
myślisz Julie że warto mu głowę zawracać propozycją? to sporo bardziej na południe..

tomorrow 25 of may i will be in Gniew. Can you please arrange a stable ????

pls answer to majacobs@xs4all.nl
as i do not understand polish that well!

#link
tepaard

« #34 : Maj 24, 2010, 18:02:43 »
Odpowiedz cytując
chętnie bym mu poleciła i pomogła załatwić nocleg w stajni przyzamkowej na zamku w Gniewie -  fajni ludzie, stajnia w przyzwoitym standardzie no i niecodziennie nocuje się w XIVwiecznym zamku krzyżackim.
ale chyba mu nie pasuje trasa
myślisz Julie że warto mu głowę zawracać propozycją? to sporo bardziej na południe..

tomorrow 25 of may i will be in Gniew. Can you please arrange a stable ????

pls answer to majacobs@xs4all.nl
as i do not understand polish that well!

my route further on will be like this: Grudziadz, Tarda, Olsztyn, Mragowo, Suwalki, these are only the big cities, route may vary, according to available accomodation.

I would love to hear if any of you could be of help locating stables along this route. As before plswrite to majacobs@xs4all.nl

regards, lots of regards, Michel Jacobs
#link
domiwa

W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...

« #35 : Maj 30, 2010, 15:26:22 »
Odpowiedz cytując
No to aktualnie jest u nas w Grudziadzu:)
#link
Eklerek-Cukierek i szalona pani:)
kaloe

« #36 : Czerwiec 13, 2010, 08:49:55 »
Odpowiedz cytując
Właśniśnie przed chwilą zawitał do mnie do sklepu nasz Holender . Strasznie się zdziwiłam bo miał jechać przez Mrągowo a jechał przez Kętrzyn.
Bardzo sympatyczny człowiek ,a koń przepiękny . Bardzo spokojny zadbany i wcale po nim nie widać że przeszedł tyle kilometrów.Widać że ten pan o niego dba.
Po zrobieniu zakupów ze Sterławek Wielkich poszli do Giżycka.
#link
Pensjonat dla koni na mazurach .
Strony: 1 [2] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Holender podróżujący konno z Amsterdamu do Petersburga - pomóżmy :)

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.028 sekund z 21 zapytaniami.