Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: FORUMOWE KOSZULKI ANK. 4

poprzednia następna
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj
Ankieta
Pytanie: Jaki nadruk na koszulce najbardziej mnie interesuje?
re-volta.pl   -57 (56.4%)
re-volta   -15 (14.9%)
voltopiry.pl   -17 (16.8%)
voltopiry   -12 (11.9%)
Głosów w sumie: 100

Autor Wątek: FORUMOWE KOSZULKI ANK. 4  (Przeczytany 923 razy)
Dworcika
Kierowca Bombowca

Fantasmagoria

«Start : Listopad 05, 2009, 20:47:39 »
Odpowiedz cytując
Narazie nie ma opcji pozwalającej wybrać obie nazwy, ponieważ nie wiemy ile właściwie osób byłoby zainteresowanych. Jeśli okaże się, że wyniki będą zbliżone, a zainteresowanych będzie dużo, to można będzie pomyśleć nad tym, żeby zrobić obie wersje.
#link

Nie jestem wariatem. Jestem samolotem!
helcia

Wyscigi wkręcają... ;]

« #1 : Listopad 05, 2009, 21:05:35 »
Odpowiedz cytując
miałam zagwozdkę czy wybrać re-volta.pl czy voltopiry.pl. Siedzę na voltopirach, ale re-volta jakaś taka bardziej oficjalna mi się zdaje wink
#link
i wiesz... czasami mam takie dni w których myśle o śmierci i mam ochote odejść, nikomu o tym nie mówiąc. Tylko powiedz mi
czy warto? Wbij mi do głowy, że życie ma sens, że to wszystko jest pozytywne.. nie odwrotnie.
Dworcika
Kierowca Bombowca

Fantasmagoria

« #2 : Listopad 05, 2009, 21:09:53 »
Odpowiedz cytując
Dlatego ja właśnie zaznaczyłam r-v.
#link

Nie jestem wariatem. Jestem samolotem!
quantanamera
Global Moderator

konie z szopy

Moje ogłoszenia
« #3 : Listopad 06, 2009, 14:57:31 »
Odpowiedz cytując
Jeśli się mogę wtrącić, to zdecydowanie mają sens rozszerzenia .pl - to jest cała nazwa forum i również graficznie przedstawione logo. ".pl" wskazuje na to, że siedzimy w internecie, a w końcu koszulki niewtajemniczeni niech podziwiają i logują się na forum uśmiech
#link
.
emade

« #4 : Listopad 09, 2009, 15:50:09 »
Odpowiedz cytując
 nie głosowałam w pierwszej ankiecie ile będzie chętnych na koszulki ale dopiero niedawno odkryłam ten temat  wysmiewa  ale jestem jak najbardziej chętna na taką koszulkę (już zagłosowalam w aktualnych ankietach) i jak będziecie je ''produkować'' pod względem tamtego głosowania czy jak?
#link
maybe. maybe not. maybe fuck yourself.
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: FORUMOWE KOSZULKI ANK. 4

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.029 sekund z 19 zapytaniami.