REGULAMIN USUWANIA KONTA NA FORUMW związku w tym, że pojawiają się osoby, które z różnych przyczyn zlecają mi usuwania swojego konta z forum - a potem bywa, że się rozmyślają, chcę wypunktować kilka prostych zasad dotyczących tego tematu.
1. Proszę, aby było to decyzja przemyślana, ponieważ jest nieodwracalna.
2. Jeśli ktoś rozstaje się z forum, to uważam to za decyzję wiążącą, tj. nie dopuszczam usuwania konta po to, żeby założyć inne - szczególnie z uwagi na to, że ktoś się z kimś pokłócił, powypisywał głupoty i z tego powodu zamierza zniknąć, odradzając się niczym feniks w nowym, czystym profilu. W życiu też nie można wyrobić sobie nowej tożsamości, jeśli się coś narozrabiało - albo coś poszło nie tak - to nadal zostajemy tym, kim jesteśmy (zabrzmiało filozoficznie cokolwiek).
3. Podkreślam wyraźnie fakt, że usunięcie konta równa się tym samym zwolnieniu nicku!!! Jeśli usunę konto quantanamera, to za 10 minut możemy mieć tutaj nową quantę, którą ja już nigdy nie będę! Jedyną możliwością zablokowania nicku jest pozostawienie konta (może być nieużywane).
4. Szczerze mówiąc, jeśli ktoś nie chce korzystać z forum, to sugeruję zamknięcie strony w przeglądarce i nie wpisywanie go już więcej. To najprostsza i najszybsza metoda, aby przestać korzystać z forum (i w razie zmiany zdania, można tu wrócić).
5. Proszę nie nadużywać mojej pracy - nie jest moim jedynym zajęciem w życiu grzebanie w bazie i usuwanie użytkowników. Czasu, który na to poświęcę, nie poświęcę na inne tematy / zgłoszenia związane z forum.
Również proszę z szacunkiem traktować innych forumowiczów - usuwanie konta skutkuje stworzeniem anonimów w dyskusjach lub poszatkowaniem wątków. Osoby, które z tego forum się nie wynoszą, mają prawo kulturalnie czytać wszystkie wypowiedzi (i zdecydowanie są w przewadze nad pojedynczymi osobami, które konta usuwają).
INSTRUKCJA USUWANIA KONTA1. Wyślij prywatną wiadomość na konto Administratora (nie do Quanty, to mój prywatny użytkownik!)
http://re-volta.pl/forum/index.php?action=pm;sa=send;u=12. Czekaj cierpliwie - mam swoją pracę, konie, faceta, bywa, że wyjeżdżam, nie z każdego komputera mam dostęp do bazy danych (to też kwestie bezpieczeństwa). To usuwanie konta może trochę potrwać.
3. Jeśli napiszesz swojego posta nie po polsku - robiąc milion błędów, literówek i po drodze tracąc całkowicie sens wypowiedzi - możesz nie uzyskać
żadnej reakcji na swoje zgłoszenie. Z adminem należy rozmawiać zero-jedynkowo, rozwiązywanie krzyżówek i poszukiwanie ukrytych znaczeń admin preferuje nie przy komputerze (polecam korzystać z modułu do sprawdzania pisowni).
Q.