Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: bez czego nie da sie żyć! a może się da, ale co to za życie... ;)

poprzednia następna
Strony: 1 ... 3 4 [5] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: bez czego nie da sie żyć! a może się da, ale co to za życie... ;)  (Przeczytany 8267 razy)
wendetta

« #120 : Marzec 14, 2010, 10:41:24 »
Odpowiedz cytując
O tak, bez takich rękawiczek (monterskich?) jak ze zdjęcia Tamtam też nie wyobrażam sobie roboty przy koniu. Do dziegciowania kopyt jak znalazł wink
#link
Il paese del sole, in pratica oggi paese dei raggi UVA
beromania

« #121 : Czerwiec 23, 2010, 12:23:17 »
Odpowiedz cytując
Derka w zimie dla konia jak są wielkie mrozy i cieplutkie rękawiczki dla człowieka ukłon
#link
patataj

tyle smaku - we fraku

« #122 : Czerwiec 23, 2010, 15:56:21 »
Odpowiedz cytując
Tamtam, też nie wyobrażam sobie życia bez tych rękawiczek. Używam ich do wszystkiego i wystarczy szybko przeprać, a są znów piękne, czyste i gotowe do pracy. duży uśmiech

Poza tym ciężko byłoby bez sznurków sizalowo-syntetycznych (tych od siana). Robię z nich ogrodzenia w kwaterach, wieszam na nich pranie, mocuję drzwi, plotę liny, ściągam nimi wodę z konia itd..

Ja nawet z gumami mam problem z dociągnięciem popręgu...
#link
Northern_Star

« #123 : Czerwiec 23, 2010, 21:17:29 »
Odpowiedz cytując
Tak, tak, rękawiczki!
Ja teoretycznie całą zimę przejeździłam... stop.
Całą zimę 2009 przejeździłam w cieniutkich rękawiczkach z Decathlonu. Pamiętam, że raz nie wzięłam... Boże, potem całą drogę do domu w samochodzie siedziałam na rękach. hihi
To stop jest dlatego, że zimy 2010 to ja właściwie nie przejeździłam. ehh Ze trzy razy się w stajni było... No, nieważne, nie ten wątek.
#link
Strony: 1 ... 3 4 [5] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: bez czego nie da sie żyć! a może się da, ale co to za życie... ;)

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.023 sekund z 17 zapytaniami.