a może owijki z obecnej kolekcji by pasowały ? Bo polo pady były bardzo podobne 🙂 to ma ktoś te fotki kantarów ES ... 🙂 Precelek a ty gdzie dorwałaś swój i uwiąz ?😀
majeczka i dobrze , że masz niciakową obsesje;p w ogóle nie podobają mi się te które wstawiłaś 🙂 ewentualnie pomarańcz . Ok stwierdzam , że nie stać mnie na uwiąz i kantar ES , więc padnie na Eskadrona i mimo , że nie lubię czerwonego to ten w mojej wyobraźni jest tak boski , że jak by był to chyba się skuszę ... Bo niestety niciakowy za mały ;( i zielony czapraczek Cotton 🙂 mogli by już pokazać tą nową kolekcje 🙂 http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/scan/ml=60/se=pikeurfs10.html nie ma zielonego 🙁 ?
disco ten dralon to chyba najładniejszy jaki wyprodukował eskadron 😍 i też dzis przeglądając ebay jak zobaczyłam to ponad 180 euro to sie zaśmiałam ze my tu gadamy o przepłacaniu za uzywane anki ale ten dralon juz kosztuje 720 zł 😁
ale ta druga seriia jest przecież navy-biały-chilli czy jakoś tak,i by się zgadzało chyba...chociaż wtedy w dralonie powinien być pasek chilli...juz sama nie wiem,nie doczekam się do weekendu hihi
nie, to nie jest nowa kolekcja tylko Royalblau/Marine/Weiß, z resztą dziewczyna sprzedaje jeszcze dralon Petrol/Schoko/Cream i impulsa Toffee/Yellow... także trochę zysków będzie mieć, bo impuls ma teraz cenę 96E 😉
Niewiem o co chodziło ale jak o lemona dl to zapłaciłam z miesiac temu za niego "troche" wiecej
Tak, o lemoa.
asds czymu wyedytowalas posta? Cena jaka Majeczka chce za niciaka to jej sprawa. Ja to odebralam jako, ze chcialas pokazac "kosmicza" cene, a ja napisalam, ze to Majeczki to zmienilas zeby jej nie urazic...
akzzi, dzięki, cena nie jest kosmiczna, nawet ta za którą ja go kupiłam nie jest mimo że, była wyższa od tej, to moja sprawa i osoby która ten czaprak kupi (bądź nie bo i tak może być) nie Twoja asds z pewnością...
pfff... ja jeszcze starszy i jeszcze bardziej uzywany czaprak nici sprzedałam za większą kwotę niz ta z licytacji. do tego czaprak był poniaczowy. ale za to z tej kolekcji 😉 http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/54
(z resztą ten seledynowy, tez z tej kolekcji, też używany, tez sprzedałąm za cene wyższą niż cena nowego niciaka z aktualnej kolekcji. i wcale mnie to nie dziwilo :cool🙂
asds wyedytowała posta (swoja drogą za to są ostrzeżenia :cool🙂, ale pewnie pisała w nim na temat ceny Niciaka od majeczki - kurde, nie rozumiem takiego czepialstwa - dziewczyna może sobie nawet za 300 zł wystawić ten czaprak i nikomu NIC do tego... Ktoś jest zainteresowany i go stać - kupuje. Jak nie, to nie i nie wiem co to za jojczenie, że za drogo. 🤔
majeczka i caroline oraz Pursat dobrze gadają. 🏇 Jak ostatnio wystawiłam dralon z poprzedniej kolekcji wszystkim wiadomo jaki, bo okazał się za mały, to też większość że cena z kosmosu, bo w equishopie po 299 wyprzedaż, ale już nikt nie pamiętał jaka była cena z miesiąc wcześniej w equishopie....
I dzięki Bogu mój znalazł szczęśliwy dom i to za taką kosmiczną cenę....
Tak na marginesie ja zapłaciłam z przesyłką z Niemiec ciut więcej za niego 😁, ale ponieważ mi zależało na tym i żadnym innym to kupiłam i tyle 🤔wirek:
takie ceny to tylko kwestia podaży i popytu 😉
Dokładnie 😉
Prze Was kochani szmatoholicy już dawno popadłam w szmatoholizm i właśnie drogą kupna nabyłam pad Stripe In rosa-umbra-creme w Gidranie 😁