Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a może owijki z obecnej kolekcji by pasowały ? Bo polo pady były bardzo podobne 🙂 to  ma ktoś te fotki kantarów ES ... 🙂 Precelek a ty gdzie dorwałaś swój i uwiąz ?😀
wątek zamknięty
wątek zamknięty
majeczka mam ten pomarańczowy 😀
na karym wygląda przecudnie!
wątek zamknięty
uff nie mam karego  😉
wątek zamknięty
majeczka i dobrze , że masz niciakową obsesje;p w ogóle nie podobają mi się te które wstawiłaś 🙂 ewentualnie pomarańcz . Ok stwierdzam , że nie stać mnie na uwiąz i kantar ES , więc padnie na Eskadrona i mimo , że nie lubię czerwonego to ten w mojej wyobraźni jest tak boski , że jak by był to chyba się skuszę ... Bo niestety niciakowy za mały ;(  i zielony czapraczek Cotton 🙂 mogli by już pokazać tą nową kolekcje 🙂
http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/scan/ml=60/se=pikeurfs10.html nie ma zielonego 🙁 ?
wątek zamknięty
Trolinka a ile kosztuje kantar ES?
wątek zamknięty
No  z tego co tak patrzę to koło 100 a uwiąz koło 50 🙂
wątek zamknięty
edit
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edycja posta, na który pojawiły się już odpowiedzi.
wątek zamknięty
To majeczki niciak.
wątek zamknięty
Asds phi, spójrz na ten dralon
[img]http://i.ebayimg.com/23/!BkrpKbgBWk~$(KGrHqIH-DoEs823W9L+BLYgoH!M1g~~_12.JPG[/img]

Stara kolekcja, cena okazyjna: 180... ale euro  😎 a do końca aukcji jeszcze 4 dni!
wątek zamknięty
To majeczki niciak.

i?
wątek zamknięty
Wg mnie cena to indywidualna sprawa każdego sprzedającego. Nie chcesz - nie kupuj, proste.
wątek zamknięty
disco  ten dralon to chyba najładniejszy jaki wyprodukował eskadron  😍  i też dzis przeglądając ebay jak zobaczyłam to ponad 180 euro to sie zaśmiałam ze  my tu gadamy o przepłacaniu za uzywane anki ale ten dralon juz kosztuje  720 zł  😁
wątek zamknięty
Jako ze nie jestem w temacie dralonów, a chciałabym wiedziec...doc zego one dokładnie służą? Są lepiej osuszające jak polar?
wątek zamknięty
Niewiem o co chodziło ale jak o lemona dl to zapłaciłam z miesiac temu za niego "troche" wiecej
wątek zamknięty
ten dralon to nowa kolekcja,prawda?
wątek zamknięty
nie , stara  marine cośtam  😉
wątek zamknięty
a mi wygląda na nową..hmmm
wątek zamknięty
tą której jeszcze u nas nie ma ?  na fotce widac na dralonie zielony pasek  w tej nowej
wątek zamknięty
ale ta druga seriia jest przecież navy-biały-chilli czy jakoś tak,i by się zgadzało chyba...chociaż wtedy w dralonie powinien być pasek chilli...juz sama nie wiem,nie doczekam się do weekendu hihi
wątek zamknięty
niechaj będzie taki dralon w nowej kolekcji  🙇 piękny jest, nawet pasek chili przeżyję
wątek zamknięty
nie, to nie jest nowa kolekcja tylko Royalblau/Marine/Weiß, z resztą dziewczyna sprzedaje jeszcze dralon Petrol/Schoko/Cream i impulsa Toffee/Yellow... także trochę zysków będzie mieć, bo impuls ma teraz cenę 96E 😉
wątek zamknięty
Niewiem o co chodziło ale jak o lemona dl to zapłaciłam z miesiac temu za niego "troche" wiecej

Tak, o lemoa.

asds czymu wyedytowalas posta? Cena jaka Majeczka chce za niciaka to jej sprawa. Ja to odebralam jako, ze chcialas pokazac  "kosmicza" cene, a ja napisalam, ze to Majeczki to zmienilas zeby jej nie urazic...
wątek zamknięty
disco dralon jest przepiękny  😍

Laski, zazdroszczę Wam facetów, którzy się nie czepiają jak kupujecie jakąś szmatkę. Ja też tak chcę  🤔

A jak w nowej kolekcji będzie coś z granatem, to chyba przepadnę, bo kocham granatowy kolor  😜
wątek zamknięty
akzzi, dzięki, cena nie jest kosmiczna, nawet ta za którą ja go kupiłam nie jest mimo że, była wyższa od tej, to moja sprawa i osoby która ten czaprak kupi (bądź nie bo i tak może być) nie Twoja asds z pewnością...
wątek zamknięty
pfff... ja jeszcze starszy i jeszcze bardziej uzywany czaprak nici sprzedałam za większą kwotę niz ta z licytacji. do tego czaprak był poniaczowy.
ale za to z tej kolekcji 😉
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/54

(z resztą ten seledynowy, tez z tej kolekcji, też używany, tez sprzedałąm za cene wyższą niż cena nowego niciaka z aktualnej kolekcji. i wcale mnie to nie dziwilo :cool🙂

takie ceny to tylko kwestia podaży i popytu 😉
wątek zamknięty
asds wyedytowała posta (swoja drogą za to są ostrzeżenia :cool🙂, ale pewnie pisała w nim na temat ceny Niciaka od majeczki - kurde, nie rozumiem takiego czepialstwa - dziewczyna może sobie nawet za 300 zł wystawić ten czaprak i nikomu NIC do tego... Ktoś jest zainteresowany i go stać - kupuje. Jak nie, to nie i nie wiem co to za jojczenie, że za drogo. 🤔
wątek zamknięty
majeczka i caroline oraz Pursat dobrze gadają.  🏇
Jak ostatnio wystawiłam dralon z poprzedniej kolekcji wszystkim wiadomo jaki, bo okazał się za mały, to też większość że cena z kosmosu, bo w equishopie po 299 wyprzedaż, ale już nikt nie pamiętał jaka była cena z miesiąc wcześniej w equishopie....

I dzięki Bogu mój znalazł szczęśliwy dom i to za taką kosmiczną cenę....

Tak na marginesie ja zapłaciłam z przesyłką z Niemiec ciut więcej za niego  😁, ale ponieważ mi zależało na tym i żadnym innym to kupiłam i tyle  🤔wirek:

takie ceny to tylko kwestia podaży i popytu 😉

Dokładnie  😉

Prze Was kochani szmatoholicy już dawno popadłam w szmatoholizm i właśnie drogą kupna  nabyłam pad Stripe In rosa-umbra-creme w Gidranie  😁

Co to ta re-volta z człowiekiem robi  🤔wirek:

wątek zamknięty
a widziałyście , że na tej stronce z nową kolekcją schowali już fote ?😀
wątek zamknięty
Majeczka nie ma za co. Bardzo mi sie nie podobalo wyedytowaie posta! Tak sie nie robi... i ta odpowiedz asds, na informacje , ze to Twoja aukcja...
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.