Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Stajnia w Ksawerowie pod Łodzią - kto zna?

poprzednia następna
Strony: 1 2 [3] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Stajnia w Ksawerowie pod Łodzią - kto zna?  (Przeczytany 4207 razy)
kara-monika

« #60 : Marzec 03, 2010, 19:18:32 »
Odpowiedz cytując
Naciau a wiesz może jak nazywała się ta stajnia do której pojechał? albo kto był jej właścicielem? jeśli nie chcesz ujawniać nazwisk tu to wyślij PW. Pozdrawiam
#link
Naciau

WWW Moje ogłoszenia
« #61 : Marzec 03, 2010, 19:20:37 »
Odpowiedz cytując
nie wiem , jakas duza w Łodzi
#link
Kto jak kto, ale David Bowie sporo wie o ćpaniu. Jego słynna dieta złożona z heroiny i papryki, którą raczył się również jego przyjaciel Iggy Pop, przeszła do historii.
kara-monika

« #62 : Marzec 03, 2010, 19:30:55 »
Odpowiedz cytując
Dużych stajni w Łodzi jest od groma ;/ a nie jesteś w stanie dowiedzieć się co to była za stajnia?
#link
Naciau

WWW Moje ogłoszenia
« #63 : Marzec 03, 2010, 19:56:41 »
Odpowiedz cytując
sprobuje uśmiech
#link
Kto jak kto, ale David Bowie sporo wie o ćpaniu. Jego słynna dieta złożona z heroiny i papryki, którą raczył się również jego przyjaciel Iggy Pop, przeszła do historii.
qxxkassxxq

« #64 : Marzec 06, 2010, 16:42:04 »
Odpowiedz cytując
Witam uśmiech

Oświadczam, że sprawa z zaistniałą sytuacją filmiku ' eryka bryczka ' została wyjaśniona.

zgodnie z obietnicą publikuje przeprosiny dla Księdza i stajni.

http://www.youtube.com/watch?v=Po5lmvBnCaQ
#link
Notarialna

Wystawowo-koci ciąg. :)

Moje ogłoszenia
« #65 : Marzec 06, 2010, 18:01:18 »
Odpowiedz cytując
To po co do jasnej ciasnej pakować konia, który już przy zakładaniu uprzęży panikuje, a przy wozi dostaje histerii? Normalny człowiek dawno by zrezygnował, a nie ciągnął dalej do bryczki icon_rolleyes

Przynajmniej ja tak uważam.

Początkowe 'oswajanie' z uprzężą i batem jest takie 'profi' przecież. icon_rolleyes
#link
''...stereotypy zazwyczaj sprawdzają się w większości przypadków - stąd ich popularność...'
ikarina

« #66 : Marzec 06, 2010, 21:01:06 »
Odpowiedz cytując
Bardzo mi przykro, ale wg mnie to jest bardzo naciągane. Każdy może sobie wymyślic wymówkę, "bo ja nie wiedziałem"  icon_rolleyes
Prosimy jakieś porządne konkrety.
#link
Gdy ci smutno jest ogromnie weź pół litra i przyjdź do mnie;)

Nie mów HOP zanim nie przeskoczysz.
I nie mów nawet wtedy gdy już przeskoczyłeś
dopóki nie zobaczysz w co wpadłeś ;]

dempsey

niezwykłe minęło

« #67 : Marzec 06, 2010, 23:40:05 »
Odpowiedz cytując
ech już miałam wcześniej kontakt mailowy z jedną z bohaterek filmiku (takie miałam wrażenie, że to była jedna z nich, bo nie padła wprost żadna deklaracja, ale to wynikało spomiędzy wierszy  usprawiedliwień). wklejałam tu stronę wcześniej streszczenie jej wypowiedzi.
poza oskarżeniami skierowanymi w stronę właściciela ośrodka - nie wiem, czy zasadnymi, być może tak -  nie było tam niestety wiele zrozumienia dla istoty problemu.

wydaje mi się, że konsekwencje dotknęły winnych jedynie powierzchownie.
myślę wręcz, że nieprzyjemności ze strony właściciela ośrodka (których można się domyślać) bardziej ich ruszyły niż własna faktyczna wina, udział i sprawstwo w cierpieniu konia.
"zmuszali nas i okłamywali. a w ogóle to przecież oźrebiła się i żyje i jest super."
doprawdy sukces, że żyje...
brakuje tylko całusków czy innych tam emotek x&^

"niezbadane są granice ludzkiej niekumacji"
 :S
#link
Notarialna

Moje ogłoszenia
« #68 : Kwiecień 01, 2010, 15:18:55 »
Odpowiedz cytując
Dzisiaj jeżdżąc po łódzkich stajniach pojechałyśmy z Kingą z czystej ciekawości do tej stajni zobaczyć co i jak.
Na dzień dzisiejszy ksiądz się rozbudowuje. Stawia jakiś budynek, który zapewne nie ma być stajnią. Dodatkowo mają bardzo małą ujeżdżalnię, wszystko wokół rozkopane.
Ale sam ksiądz na księdza nie wygląda. A raczej na biznesmena z furą. Wrażenia pozytywnego nie zrobił, bo na wstępie zapowiedział 'nie jestem pan tylko ksiądz!' tonem nie znoszącym sprzeciwu. No kurde, nie jesteśmy jasnowidzami, a nie był urany jak typowy ksiądz. To skąd mamy wiedzieć?
Ogólnie dość burakowaty, niezbyt sympatyczny. icon_rolleyes

Nie zdziwiłabym się jakby to on im kazał zaprząc Erykę do woza. Ale tego się raczej nie dowiemy. icon_rolleyes

Dodatkowo spojrzał na mnie jak na gówniarza i zapytał 'czy konik jest dla niej' jakby się nie mógł zapytać wprost
Nie cierpię zdrobnienia konik... grrrr. I jeszcze ta ironia.
#link
''...stereotypy zazwyczaj sprawdzają się w większości przypadków - stąd ich popularność...'
Naciau

WWW Moje ogłoszenia
« #69 : Kwiecień 01, 2010, 16:18:03 »
Odpowiedz cytując
a byly tam jakies nastolatki ?
#link
Notarialna

Moje ogłoszenia
« #70 : Kwiecień 01, 2010, 16:19:08 »
Odpowiedz cytując
Tak, małolaty jeżdżące bez opieki kogoś dorosłego.
I jakiś chłopak na KN.
#link
Naciau

WWW Moje ogłoszenia
« #71 : Kwiecień 01, 2010, 16:21:48 »
Odpowiedz cytując
tam nie ma droslych wogole ...jest tylko ksiadz czasami  zemdlal
#link
Notarialna

Moje ogłoszenia
« #72 : Kwiecień 01, 2010, 16:31:57 »
Odpowiedz cytując
Cóz ksiądz jest od parady ogólnie.
Dał kiedyś ogłoszenie do internetu o pracy dla instruktora. Kinga dojeżdża na miejsce, zapytać się z ciekawości, a ten do niej, ze źle go widocznie zrozumiała, bo praca instruktora MA BYĆ CHARYTATYWNA, a nie za pieniądze. zemdlal
#link
qxxkassxxq

« #73 : Kwiecień 08, 2010, 08:42:14 »
Odpowiedz cytując
witam wink

mam do państwa wielką prośbe.
czy ma ktoś może adres e-mail'owy do toz'u?
pilnie potrzebuje.
#link
Huzar

« #74 : Kwiecień 08, 2010, 10:27:50 »
Odpowiedz cytując
toz@toz.pl
nie lepiej zadzwonić jak to pilne?
#link
qxxkassxxq

« #75 : Kwiecień 08, 2010, 20:33:56 »
Odpowiedz cytując
dziekuje serdecznie ;]
nie nie... ;]
#link
Hippikaa

« #76 : Czerwiec 15, 2010, 14:46:45 »
Odpowiedz cytując
 wink

Proszę tego więcej nie robić.

całkowita edycja posta
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 25, 2010, 07:39:12 wysłane przez wawrek » #link
Kariera jest koniem, który bez jeźdźca zjawia się przed bramą wieczności.
Strony: 1 2 [3] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Stajnia w Ksawerowie pod Łodzią - kto zna?

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.036 sekund z 17 zapytaniami.