Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: badania przy kupnie konia

poprzednia następna
Strony: 1 2 [3] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: badania przy kupnie konia  (Przeczytany 4829 razy)
Maagdzia

« #60 : Marzec 16, 2010, 11:18:13 »
Odpowiedz cytując
Thilnen w okolicy poznania masz dr Przewoznego, z bardzo dobrym sprzetem i wiedza. Wawa do handlowych badan dobry jest tez dr Hecold  rowniez cyfrowy rtg i wynajdzie wszystko w nogach.
#link
anja

« #61 : Marzec 16, 2010, 11:30:07 »
Odpowiedz cytując
rider1 dokladnie, zwlaszcza jak jeszcze wygrywa czempionat  am ale lepiej poszukać i kupić na 100% zdrowego, bo wbrew pozorom takie też się zdarzają wink
#link
Thilnen

Dżamal Ad-Din

WWW Moje ogłoszenia
« #62 : Marzec 16, 2010, 17:33:56 »
Odpowiedz cytując
Dr Woźniak ma i tak rentgen w oczach :P Mi k. Poznania konia badał p. Wojtek Ryszka (zdaje się, że współpracuje z Przewoźnym) - bardzo sympatyczny weterzynarz. Wyszło, że koń zdrowy, czy diagnoza była słuszna to się dopiero okaże. Potem ten sam wet Dżamala kastrował w narkozie i obyło się bez powikłań, więc mogę go polecić.
#link
Carlos

« #63 : Marzec 17, 2010, 13:22:18 »
Odpowiedz cytując
POLECAM DR PRZEWOŹNEGO, BADA U NAS W STAJNI I BADAŁ MOJEGO PRZED KUPNEM
#link

Karla:)

Moje ogłoszenia
« #64 : Marzec 17, 2010, 13:27:28 »
Odpowiedz cytując
rider1 gorzej jak ten odrzycony kon kilka lat zapiernicza na blokach i przeciwbolowych dzieki bardzo znanym wetom...
ale nie martw sie...wszystko z czasem sie wysypuje..
#link

nie udzielam porad wet via net
Ktoś

Koń ze szrotu :-)

« #65 : Marzec 17, 2010, 17:56:32 »
Odpowiedz cytując
Karla:), niestety nie zmienia to faktu,że mimo kilku tajemnic poliszynela,nic się nie zmienia....tylko schodzi coraz niżej...powiedziałabym,że z olimpijskiego szczytu na sam dół amatorstwa ehh

a wracając do tematu - zanim zainwestujecie w rtg i dalsze badania,sprawdźcie,czy koń nie jest ślepy - na prawdę można sporo kasy oszczędzić wink
#link

"Riding is not a sport, it is a passion. If you do not share the passion, you do not know the sport, and therefore are wasting your time"
Makrejsza

Moje ogłoszenia
« #66 : Kwiecień 03, 2010, 13:26:49 »
Odpowiedz cytując
Jakie badania zrobić przy kupnie źrebaka (mam na myśli konia młodszego niż rok)?
#link

Makrejsza

Moje ogłoszenia
« #67 : Czerwiec 13, 2010, 15:48:06 »
Odpowiedz cytując
podbijam

kogo polecicie do zrobienia badań z okolic Jaroszówki??
#link

olma

« #68 : Czerwiec 15, 2010, 22:10:20 »
Odpowiedz cytując
Przymierzam sie do kupna konia z SK Ochaby. Kogo mi polecicie do zrobienia badan? Poniewaz jestem z zupelnie innego rejonu Polski, boje sie zeby uklady i ukladziki nie wyprowadzily mnie w pole. Tak przy okazji, co sadzicie o ochabskich koniach? oczy2
#link
brak polskich znakow-prosze o wyrozumialosc
Strony: 1 2 [3] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: badania przy kupnie konia

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.027 sekund z 17 zapytaniami.