Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: ANKIETA! Jaki galop... - czyli co wolicie?

poprzednia następna
Strony: 1 ... 4 5 [6] Odpowiedz Drukuj
Ankieta
Pytanie: Jaki galop, waszym zdaniem, jest łatwiejszy i wygodniejszy?
Łatwiejszy - wysiadywany, wygodniejszy - w półsiadzie   -3 (2.6%)
Łatwiejszy - w półsiadzie, wygodniejszy - wysiadywany   -25 (21.6%)
Łatwiejszy i wygodniejszy - wysiadywany   -43 (37.1%)
Łatwiejszy i wygodniejszy - w półsiadzie   -45 (38.8%)
Głosów w sumie: 114

Autor Wątek: ANKIETA! Jaki galop... - czyli co wolicie?  (Przeczytany 8161 razy)
Mąka

są miejsca i ludzie, o których się nie zapomina

« #150 : Marzec 06, 2010, 11:23:34 »
Odpowiedz cytując
ja jeStem hajdkojem i wole tjudniejssi
#link
salto piccolo

« #151 : Marzec 07, 2010, 17:53:44 »
Odpowiedz cytując
Dobra kliknelam bez zastanowienia sie nad tematem,ale co to jest galop "łatwiejszy"?
#link
Stadko sie powieksza uśmiech
Blondyna

blond cow.

« #152 : Marzec 07, 2010, 18:19:26 »
Odpowiedz cytując
na pierwszy rzut oka widać, że odpowiedzi w tej ankiecie przeczą same sobie - świeża krew dla Voltopirów wink

ale po co to dalej to ciągnąć ? I to już 6 stronę !
nie zrozumcie mnie źle, ale tak sobie pomyślałam, że to swoiste "nabijanie się z innych" - wszyscy mówią, że są wyrozumiali, ale to kolejny wątek, w którym co drugi post zawiera wyrazy "Quniś" czy "boshe" napisane przez osoby wydawałoby się poważne. Rozumiem dziewczyna się wkopała (a może prowokacja ?), ale takich trzeba uczyć, a nie potępiać.
To takie moje rozmyślania - potępcie mnie, przyjmę to z pokorą, ale czy nie mam chociaż odrobiny racji ?
#link
Tania

« #153 : Marzec 07, 2010, 18:22:34 »
Odpowiedz cytując
Blondyna Moim zdaniem masz rację.
#link
Грива ветра, грива дыма,
Грива бури и огня
Blondyna

blond cow.

« #154 : Marzec 07, 2010, 18:31:56 »
Odpowiedz cytując
Tania, dzięki, ale to nie tylko ten wątek właściwie.Jednakże przyznam, że wysyp nowicjuszy w ostatnim okresie wzrósł i w końcu nie byłam pewna czy to jakiś żart czy to rzeczywistość.
W ostateczności zauważyłam tylko kilka osób, które nie zostały zjedzone, a "nadgryzione" i zostały na Volcie.
Nie wiem - niektórzy czasami potrafią odpowiedzieć "to nie ma sensu, zapraszamy tu i tam", a niektórzy od razu robią sobie jaja.Jest to trochę przykre, ale Volta nie jest zwykłym forum.Voltę trzeba najpierw poznać - potem zabrac na niej głos no i przeżyć.  wink
#link
Orzeszkowa

szamacz forever!

WWW Moje ogłoszenia
« #155 : Marzec 07, 2010, 19:15:42 »
Odpowiedz cytując
Hmm może dlatego, że niektóre szczypiorki dobrze rokują i zostają oszczędzone, a inne zakładają takie tematy skazując się na pożarcie  am
Ale rację Blondyna masz, na głównej albo w regulaminie powinien znaleźć się zapis, żeby siedzieć cicho i czytać, aż się zorientuje, kto jest kim i jakie zasady panują na naszym specyficznym forum  diabeł
#link

ElaPe

Radosne Galopy Sp. z o.o.

« #156 : Marzec 08, 2010, 12:50:17 »
Odpowiedz cytując
ale po co to dalej to ciągnąć ? I to już 6 stronę !

a bo tak z nuduf i dla jaj tesz
#link

Brylant Dyskusji Wszelakiej
Strony: 1 ... 4 5 [6] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: ANKIETA! Jaki galop... - czyli co wolicie?

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.033 sekund z 19 zapytaniami.