Aktualności:

Zapraszam do testowania nowych ogłoszeń początkowo może strona wyglądać pusto, ale mam nadzieję, że się szybko zapełni uśmiech
Dodawanie ogłoszeń - tutaj

Wszelkie uwagi, zgłoszenia błędów lub pomysłów na usprawnienia - link na samym dole strony lub PW do użytkownika root

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: oddam, przyjmę, czyli nowy dom dla konia

poprzednia następna
Strony: 1 [2] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: oddam, przyjmę, czyli nowy dom dla konia  (Przeczytany 239458 razy)
aski17

« #30 : Styczeń 18, 2012, 19:56:29 »
Odpowiedz cytując
witam. kupię za symboliczną kwotę około 1000zł lub przyjmę za darmo klacz około 160cm możliwością zaźrebienia jej, nie ważny wiek, maść, rasa.klacz będzie miała swój boks i towarzystwo dwóch moich koni kuca wakijskiego i duzego walacha sp.może sie nadawać do lekkich spacerków w teren... moja stajenka jest mala na 4 konie ale mam dużo pastwisk tak że koń trafiłby w dobre i doświadczone ręce na odpowiedzi czekam pod nm 889 423 655 ale prosze o smsy ponieważ moja praca nie zawsze pozwala mi na odebranie telefonu.napewno odpowiem okolice bielska uśmiech
#link
Zula

She is nature in its finest form.

« #31 : Styczeń 20, 2012, 10:47:53 »
Odpowiedz cytując
Sprzedam za symboliczną 1PLN: skarogniady wałach 12 lat, 178cm. Koń jest w trakcie leczenia skręconego stawu skokowego. Po zakończeniu leczenia będzie nadawał się do jazdy stępem do lasu. Leczenie sfinansuję do końca. Przewidywany czas zakończenia leczenia to 2 miesiące.
Koń jest bardzo miły w obsłudze. Bardzo przywiązuje się do ludzi i zabiega o kontakt. Dobrze odnajduje się w stadzie z innymi końmi. Jest regularnie szczepiony i odrobaczany. W bardzo dobrej kondycji. Nie wymaga poza tym żadnych nakładów finansowych. Jestem w stanie dowieźć konia w dowolne miejsce.

Nieaktualne!

zmniejsz pierwsze zdjecie!
« Ostatnia zmiana: Dzisiaj o 17:28:07 wysłane przez Zula » #link
Netti

« #32 : Styczeń 20, 2012, 12:54:10 »
Odpowiedz cytując
Przyjmę konia:
najlepiej hucuła ale nie koniecznie i szetlanda.
koniki musza nadawać się do lekkiej jazdy dla dzieci.
#link
belle

« #33 : Styczeń 20, 2012, 15:10:50 »
Odpowiedz cytując
Do oddania za darmo w dobre ręce klacz do hodowli, do towarzystwa dla innego konia, lub dla osoby poszukującej przede wszystkim konia przyjaciela do długich, spokojnych, rekreacyjnych wędrówek po lesie. Klacz nie nadaje się do intensywnego użytkowania ze względu na szpat, który jednak przy codziennym padokowaniu i systematycznej, delikatnej jeździe w ogóle nie sprawia jej problemu.

http://www.bazakoni.pl/horse_69798.html

W tej chwili klacz stoi w wielkopolsce w okolicach Środy Wlkp. i tam też można ją obejrzeć po uprzednim umówieniu się.
Więcej informacji na PW.

EDIT: ogłoszenie już nieaktualne, klacz znalazła nową właścicielkę
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2012, 19:33:51 wysłane przez belle » #link
OfiaraNauki

« #34 : Styczeń 20, 2012, 17:46:49 »
Odpowiedz cytując
Do oddania klacz 12 letnia ,kuc 130 cm,NN oczywiście.Kupiona w pakiecie za 1zł.Ze szkółki ,z  "ambicjami" hodowlanymi.Nadpobudliwa i płochliwa(szurnięta jak młody jeleń).Zdrowa ,kopyta zrobione.
Kobyła jest normalna inaczej.Przy transporcie do mnie dorobiła się pięknego nakostniaka nad okiem.

Nieaktualne.Jedzie pod Warszawę.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2012, 18:21:44 wysłane przez OfiaraNauki » #link
Frytkens

obibok

« #35 : Styczeń 21, 2012, 17:51:57 »
Odpowiedz cytując

Przyjmę spokojnego konia, nieduzego, zdrowego. Konik miały za zadanie wozic dzieci na swoim grzbiecie na oprowadzankach, czasami lonża i spacery do lasu..
#link
horselove_fuchs

« #36 : Styczeń 24, 2012, 13:26:34 »
Odpowiedz cytując
Przyjmę za symboliczną kwotę klacz, albo wałaszka do towarzystwa dla drugiego konika - dwuletniej klaczki. Jedynym warunkiem jest przyjazne usposobienie tego konia w stosunku do innych. Reszta nie ma znaczenia uśmiech
#link
Dracena

« #37 : Styczeń 24, 2012, 17:24:29 »
Odpowiedz cytując
ogloszenie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2012, 22:42:03 wysłane przez katija » #link
aniluap

« #38 : Styczeń 25, 2012, 08:37:46 »
Odpowiedz cytując

to nie jest miejsce na platne dzierzawy!

« Ostatnia zmiana: Styczeń 25, 2012, 12:21:28 wysłane przez katija » #link
vivien

« #39 : Styczeń 28, 2012, 19:04:46 »
Odpowiedz cytując

Witam, chętnie przygarnę 2 kucyki szetlandzkie, na którym od czasu do czasu można by przewieźć dziecko. Koniki powinny być zdrowe i spokojne.
niekoniecznie zajeżdzone aczkolwiek mile widziane.ewentualnie za drobną opłatą:)
#link
brezgiel

« #40 : Styczeń 29, 2012, 10:41:53 »
Odpowiedz cytując
Witam  mieszkam w Suwalskim  i poszukuję konika do towarzystwa dla 4 letniej  klaczy  konik polski  najlepiej tej samej rasy ale nie koniecznie  mogą być kucyki ,dobre warunki ,gospodarstwo ekologiczne w pięknym miejscu Suwalszczyzny , ukłon :ukłon:a darczyńca może odwiedzać swojego konika .
#link
bigi2_08

życie bez namiętności jest nic nie warte...

« #41 : Styczeń 29, 2012, 17:00:51 »
Odpowiedz cytując
Witam konik
przyjmę do kameralnej stajni haflingera, najlepiej doświadczonego konika do pracy z dziećmi w hipoterapii. Klacz lub wałaszek nie muszą być pierwszej młodości kwiatek.Waże aby miały spokojme usposobienie. Dobra opieka, pastwiska, suplementy witaminowe odpowiednie dla rasy i wieku konia, weterynarz (najlepszy pod słońcem!),kowal i mnóstwo miłości, która możemy się podzielić z kolejnym koniem.
Wszelkie propozycje proszę na priv.
#link
martaciesielska

« #42 : Styczeń 29, 2012, 19:06:29 »
Odpowiedz cytując
tu tez sie klania umiejetnosc czytania ze zrozumieniem. to watek dla koni, ktore potrzebuja pomocy. a waszemu koniowi nic nie grozi. skoro ja kochacie- to dajcie ogloszenie w tym watku, ze oddacie konia. albo, skoro chcecie ja sprzedac, dzwoncie do handlarza.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2012, 21:13:08 wysłane przez katija » #link
domiwa

W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...

« #43 : Styczeń 30, 2012, 09:23:35 »
Odpowiedz cytując
Przyjme spokojnego walaszka lub klacz. Kon mialby byc do jazdy dla paru dzieci czy na spacerki do lasu.

kontakt pw lub minika@autograf.pl
#link
Eklerek-Cukierek i szalona pani:)
koniarka111

« #44 : Styczeń 30, 2012, 20:32:58 »
Odpowiedz cytując
Witam! Poszukuję konia do towarzystwa dla mojego wałaszka! Do przydomowej stajni. Rozważę wszystkie propozycje.
#link
Wadera

« #45 : Styczeń 30, 2012, 21:31:25 »
Odpowiedz cytując
z powodu kłopotów finansowych oddam w bezpłatną dzierżawę (inne opcje do ustalenia) 2 zdrowe, ujeżdżone konie (klacz l.10 wałach l.4)
Wyłącznie śląsk (najchętniej okolice katowic)
#link
beyi

« #46 : Styczeń 31, 2012, 14:24:04 »
Odpowiedz cytując
Doświadczona pełnoletnia osoba wydzierżawi za koszty utrzymania lub przyjmnie konia. Najlepiej z okolic dolnegośląska lub województwa graniczącego z dolnym Śląskiem .
Bardzo zależy mi na czasie,gdyż dysponuje nadmiarem czasu po pracy. Pozdrawiam i proszę o kontakt:)
« Ostatnia zmiana: Styczeń 31, 2012, 14:29:19 wysłane przez beyi » #link
PerelkaGaba

Konie to nie pasja .. To styl życia ♥

« #47 : Styczeń 31, 2012, 14:31:18 »
Odpowiedz cytując
 konik Helou  konik
Chętnię przyjmę konia na stałe ... !
Jeżdżę 8 lat umiem wszytko to co powinnam
Poszukuję konia od 5 do 7 lat !
Wzrost ? Od 155 do 180
Maść ? Obojętnie
Płeć? Klacz lub wałach
Spokojny UJEŻDŻONY, miły, rodzinny.
PISAĆ NA PW < 3
#link
Cariotka

głowa boli głowa boli

« #48 : Styczeń 31, 2012, 14:55:43 »
Odpowiedz cytując
Modzi nie mogę się powstrzymać hihi hihi hihi
Hai Hai
Przyjmę konia dopóki mi się nie znudzi oczy2
Jeżdżę 8 lat i umiem wszystko, Anky by mi pozazdrościła cool
Poszukuję konia najlepiej nie starzejącego się!
Wzrost ? Od 155 do 180
Maść ? Obojętnie, ale żeby się nie brudził.
Płeć? Klacz lub wałach, nie ogier bo umiem wszystko i wiem że ogier to niebezpieczny zwierz.
Spokojny, bo umiem wszystko i po co ma się okazać że nie umiem nic. UJEŻDŻONY na poziomie GP, miły i kulturalny, rodzinny...cokolwiek to znaczy.
PISAĆ NA PW < 3 dziubaski!
#link
Justyna A.
fioukova

« #49 : Luty 01, 2012, 15:43:59 »
Odpowiedz cytując
Grzecznościowo i w sumie orientacyjnie

Wstępnie poszukujemy domu dla 22-letniej klaczy po sporcie. Najchętniej w mazowieckim, okolice Warszawy. Warunkiem jest duża ilość trawy i dobra opieka. Tylko i wyłącznie w dobre ręce, do osoby odpowiedzialnej i znającej się na rzeczy! Klacz jest zdrowa, nadaje się do lekkich jazd, np. spacerów po lesie 3-4 razy w tygodniu, ale już bez szaleństw. Z resztą, sama powie, jak będzie miała dosyć wink Do wzięcia najlepiej do przydomowej stajni jako kosiarka i koń spacerowy. Nie ma możliwości zmiany właściciela, jedynie podpisanie pełnomocnictwa (nieprzyjemne doświadczenia z przeszłości czegoś nas już nauczyły...).

Oto panna wink

Kontakt na pw lub na maila: malgorzata.pazik@gmail.com

I ponownie podkreślam: wstępnie i orientacyjnie!

konik
#link
Horses fear only two things - things that move, and things that don't :-)

To już oficjalne - jesteśmy z rudym uzależnieni od Dodsona... Amen.
konikikoniczynka

Warto marzyć :)

« #50 : Luty 01, 2012, 22:08:18 »
Odpowiedz cytując

Dostaniesz ostrzeżenie. Ja też.

dostaniesz tylko ty- tamto jest ogloszeniem nie lamiacym regulaminu tego watku (jaki by on nie byl  icon_rolleyes ). twoje to juz dyskusja.
 dyskusja w watku ogloszeniowym
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 22:33:49 wysłane przez katija » #link
Patataj, patataj, pojedziemy w cudny kraj!
julia

« #51 : Luty 02, 2012, 10:11:42 »
Odpowiedz cytując
Przyjmę osiołka lub mułka, lub rozważe inne zwierzę poza duzym koniem, zwierzątko to wraz z innymi zwierzakami bedzie mieszkało na mojej farmie, w gospodarstwiem agroturystycznym. I będzie miało wspaniałą opiekę.
#link
kaśka999111

« #52 : Luty 02, 2012, 12:45:07 »
Odpowiedz cytując
Przyjmę bezpłatnie klacz xx, która może jeszcze dać źrebaka w celu hodowlanym, lub wydzierżawię bezpłatnie w zamian za utrzymanie i odchowanie źrebaka.
#link
mandi

« #53 : Luty 03, 2012, 13:01:20 »
Odpowiedz cytując
KU PRZESTRODZE

wiadomo powszechnie,ze użytkownik horseman ogłasza się w niektórych wątkach jako osoba pragnąca przyjąć do swej "stajni" konia(również na emeryturę),czy też źrebnej klaczy w zamian za źrebaka etc.
Tu wstawiam jego wpis(do mnie). Jeśli w złym miejscu,to proszę modów o przeniesienie.Jeśli złamałam regulamin,proszę o ukaranie,ale wydało mi się,ze warto uświadomoć forumowiczów,z kim mogliby miec do czynienia oddając w jego ręce konia.

Oj Kiniu Kiniu,nie martw  sie  o  koniki,konie  to sa konie  nie  pudelki czy inne maskotki!!
Wiedze zgłebiam o  koniach,nie  powiem,ale  korzystam  z innych  podręczników  anizeli większośc forumowiczów.Nie  chce dezawuowac  Twoich  kawalifkacji,nie  wiem  jakia wiedzę posiadasz o tych  zwierzakach,ale  jak wielu jestes w błędzie i nie  wazne  czy  Twoimi  autorytetami  są  jakowys mahistrowie  czy dohtorowie.
Zrezta literatura jak  jest u  nas  dostepna i  szlifowana to jakies  badziewiaste wydania  zagraniczne,nic naszego nie  ukazało  sie od  1955 roku.
Ja mam  literature wojskową  Kiniu,tak tak,mój  sp dziadzio  był rotmistrzem.
Napewno nie  bede traktował koni w  ten  sposób  jak  to na  tym  forum,zreszta większośc  to małolactwo,traktuje  konie  jak  laki  barbie,liczy sie  głownie  wygląd konia,nie  maja  pojecia o  psychice.
A  kon jak  kazde udomowione  zierze  potrzebuje twardej  reki,zadne tam turli turli,zadne mizianie  i inne  całowanka:)
Z Toba  jestpdobnie,sadząc  nawet po tym  jak  traktujesz  królika;)Ja nepewno cukierków koniom upował nie  bedę,a  jak  zajdzie  potrzeba to  i  wpie....ol konik dostanie:Da  tak,nie  własciwe  zachowanie,tylo zeby było właściwe zachowanie,każdemu nalezy  sie  wpi...ol!
Pozdrawiam z zimowego Podlasia,pieknego o  tej porze,cudownego wręcz:)Uwelbiam  takie zimy i  cieze  sie  z powrotu  normalności,narazie  tylko  w aurze,moze  przewietrzy  taka aura coniektórym  muski:)
Janek
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2012, 13:03:22 wysłane przez mandi » #link
tereska

« #54 : Luty 03, 2012, 20:01:49 »
Odpowiedz cytując
to nie jest watek do dyskusji!  zły
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2012, 22:15:13 wysłane przez katija » #link
Achaja_Olsztyn

« #55 : Dzisiaj o 10:44:38 »
Odpowiedz cytując
Poszukuje miejsca dla mojego konia - jako koń do towarzystwa

5,5 letni wałach, doskonały charakter, świetnie przyswaja paszę-wystarczy siano

najchętniej okolice Olsztyna!
Wszelkie info na pw

#link
brodacz51

« #56 : Dzisiaj o 10:50:58 »
Odpowiedz cytując
przyjme kuca szetlanda walacha lub klacz do towarzysstwa klaczki kuca szetlandzkiego lub konika do145 wzrostu dobrze zeby byl spokojny w kontakytach z dziecmi.
#link
horseman

« #57 : Dzisiaj o 19:40:48 »
Odpowiedz cytując
KU PRZESTRODZE

wiadomo powszechnie,ze użytkownik horseman ogłasza się w niektórych wątkach jako osoba pragnąca przyjąć do swej "stajni" konia(również na emeryturę),czy też źrebnej klaczy w zamian za źrebaka etc.
Tu wstawiam jego wpis(do mnie). Jeśli w złym miejscu,to proszę modów o przeniesienie.Jeśli złamałam regulamin,proszę o ukaranie,ale wydało mi się,ze warto uświadomoć forumowiczów,z kim mogliby miec do czynienia oddając w jego ręce konia.

Oj Kiniu Kiniu,nie martw  sie  o  koniki,konie  to sa konie  nie  pudelki czy inne maskotki!!
Wiedze zgłebiam o  koniach,nie  powiem,ale  korzystam  z innych  podręczników  anizeli większośc forumowiczów.Nie  chce dezawuowac  Twoich  kawalifkacji,nie  wiem  jakia wiedzę posiadasz o tych  zwierzakach,ale  jak wielu jestes w błędzie i nie  wazne  czy  Twoimi  autorytetami  są  jakowys mahistrowie  czy dohtorowie.
Zrezta literatura jak  jest u  nas  dostepna i  szlifowana to jakies  badziewiaste wydania  zagraniczne,nic naszego nie  ukazało  sie od  1955 roku.
Ja mam  literature wojskową  Kiniu,tak tak,mój  sp dziadzio  był rotmistrzem.
Napewno nie  bede traktował koni w  ten  sposób  jak  to na  tym  forum,zreszta większośc  to małolactwo,traktuje  konie  jak  laki  barbie,liczy sie  głownie  wygląd konia,nie  maja  pojecia o  psychice.
A  kon jak  kazde udomowione  zierze  potrzebuje twardej  reki,zadne tam turli turli,zadne mizianie  i inne  całowanka:)
Z Toba  jestpdobnie,sadząc  nawet po tym  jak  traktujesz  królika;)Ja nepewno cukierków koniom upował nie  bedę,a  jak  zajdzie  potrzeba to  i  wpie....ol konik dostanie:Da  tak,nie  własciwe  zachowanie,tylo zeby było właściwe zachowanie,każdemu nalezy  sie  wpi...ol!
Pozdrawiam z zimowego Podlasia,pieknego o  tej porze,cudownego wręcz:)Uwelbiam  takie zimy i  cieze  sie  z powrotu  normalności,narazie  tylko  w aurze,moze  przewietrzy  taka aura coniektórym  muski:)
Janek
No  no,tego sie po  Tobie  nie spodziewałem!!
#link
Live free or die
Strony: 1 [2] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: oddam, przyjmę, czyli nowy dom dla konia

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.053 sekund z 18 zapytaniami.