Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: pokazy

poprzednia następna
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: pokazy  (Przeczytany 802 razy)

Gość

«Start : Grudzień 02, 2008, 22:16:00 »
Odpowiedz cytując
Mam pytanie:) czy nie macie jakichś pomysłów na pokaz z końmi uśmiech Nie coś super trudnego:) Tylko nie jakieś nudne kadryle. Chodzi mi o coś nowego i cośco by mogło się podobać uśmiech pomożcie uśmiech
#link
KarolaHeliowa

« #1 : Grudzień 03, 2008, 11:33:58 »
Odpowiedz cytując
Oj juz sie tego narobilo sporo nawet moj kon byl pod to uczony i robi rozne fajne rzeczy.Ale masz racje kadryli juz Wszyscy maja dosyc.Nie wiem jakie umiejetnosci ma twoj kon wiec ciezko cos doradzic,napisz co potrafi uśmiech ?
#link
Chytruska

« #2 : Grudzień 04, 2008, 14:50:15 »
Odpowiedz cytując
 Hmm mój konik(hucuł) Nic sensownego nie umie uśmiech Chociaz nie powiem zdolny z niego chłopak uśmiech Pokaz  wraz z 4 koleżankami chcemy zrobić w lipcu a więc trochę czasu mamy. Tylko że nie mamy pomysłów. Nie jesteśmy jakieś reweelacyjne, bo np pokazu ujeżdżeniowego nie zrobimy, ale jakies skoki mogły by być uśmiech Tak rozmyślałam i pomyślałam, żeby zrobić pokaz z zabawkami np: hopsy nad parasolkami, albo utrzymywanie piłki między zadkami  kukunamuniu
#link
KarolaHeliowa

« #3 : Grudzień 05, 2008, 11:01:15 »
Odpowiedz cytując
Fajnie i smiesznie,bedzie sie sie podobac hurra! Trzymam kciuki
#link
grzesiek.1993

"(...)I got a pocketful of dreams(...)"

« #4 : Grudzień 07, 2008, 21:32:15 »
Odpowiedz cytując
a jakiego ogólnego typu pokazy chcesz zrobić? ja polecam rycerskie uśmiech  konik
#link
I sold my soul for rock'n'roll!
karolina_

« #5 : Grudzień 07, 2008, 22:35:50 »
Odpowiedz cytując
Moja koleżanka robiła pokaz przebrana za pannę młodą, ale to było ujeżdżenie (mała runda tak mniej-więcej). Z tego, co u nas się wcześniej wyprawiało: konkurs 6 barier, skoki przez ogień (nie polecam), konkurs równoległy w skokach (2 identyczne parkury po 5-6 przeszkód, reguły jakw  konkursie szybkości), potęga skoku wygląda dobrze, jeśli jesteście w stanie dojść do jakiejś sensownej wysokości
#link
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: pokazy

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.023 sekund z 17 zapytaniami.