Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Praca. Szukam/oferuję

poprzednia następna
Strony: [1] 2 3 4 Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Praca. Szukam/oferuję  (Przeczytany 94119 razy)
wistra

«Start : Luty 09, 2009, 21:48:15 »
Odpowiedz cytując
Wątek służy tylko publikacji ogłoszeń osób oferujących lub poszukujących pracę. Wszystkie odpowiedzi na zamieszczane ogłoszenia należy kierować na PW autora postu lub pod podane przez niego dane kontaktowe.
Posty zawierające odpowiedzi na ogłoszenia będą usuwane!

« Ostatnia zmiana: Sierpień 16, 2010, 14:00:20 wysłane przez Dworcika » #link
dycha

Moje ogłoszenia
« #1 : Grudzień 02, 2011, 22:28:58 »
Odpowiedz cytując
Hej,
mam coś dla tych co chcą ciu dorobić uśmiech .
Ja póki co zapisałam się do oriflame i nie będe wam ściemniać.
Na początku miałam zarobki 50-150zł i wszystko wydawałam na kosmetyki.
Żeby zarobić kilkaset zł miesięcznie trzeba zdobyć kilku swoich konsultantów.
Ja teraz zarabiam 1300-1500zł/mies, po roku w Oriflame.
Fajne jest to, że zamawiam kiedy chce, nie mam żadnych zobowiązań, ani wkładu własnego.
Jeśli chcesz zarobić, musisz dzień w dzień poświęcić 1-2h min przy kompie na robieniu ogłoszeń,
po zdobyciu pierwszych 5 konsultantów jest z górki.

Jeśli jest któraś z was jest zainteresowana, zapraszam na malluttka@gmail.com lub 604437669.

Podczas całej współpracy, zawsze możecie liczyć na moją pomoc.
Zostanę waszym sponsorem, więc wasze wejście do oriflame będzie na mój koszt.

Nie liczcie od razu na duże pieniądze, bo trzeba parę miesięcy popracować, aby zarabiać kilkaset zł.

Ania.
#link

gryglodor

WWW Moje ogłoszenia
« #2 : Grudzień 02, 2011, 23:42:53 »
Odpowiedz cytując
Rozważam podjęcie pracy na 2 miesiące od połowy lipca do połowy września. Praca w Niemczech. Mam prawo jazdy kat. B. W maju wybieram się na kurs instruktora szkolenia podstawowego. Praca w stajni. Mogę być luzakiem, instruktorem i wykonywać różne prace stajenne. Niemiecki w stopniu komunikatywnym, angielski również. wink
Mogę rozważyć też propozycje na miesiąc.
Proszę o kontakt na mali gryglodor@onet.eu lub pw.

Udzielam korepetycji z MATEMATYKI na poziomie szkoły podstawowej, gimnazjum i liceum (z podstawy), mam 18 lat. Na maturze zdaję poziom rozszerzony.
Wrocław i okolice.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 02, 2011, 23:45:33 wysłane przez gryglodor » #link

aleqsandra

duchem cebulka,może kiedyś szczypiorek...

« #3 : Grudzień 03, 2011, 00:35:19 »
Odpowiedz cytując
SZUKAM PRACY w Warszawie i okolicy

a) jako luzak; z końmi jestem związana całe życie, nawet miałam okazję pracy w Irlandii jako groom/rider przez wakacje dla Damien'a Doyle'a i Trevor'a Breen'a; obecnie wegetuję już z półtora roku bez koni, utknęłam za biurkiem, może pora na powrót lub odmianę. Posiadam prawo jazdy.

b) asystentka (wszystko byle nie księgowość i finanse); posiadam już doświadczenie zdobyte w Ambasadzie RP na praktyce, Halcyon Asia w Indiach oraz jako 'Office Assistant' w Layetana Developments (rok)

CV i więcej info na priv
#link
Kreujemy swój świat tym w co wierzymy.
Sunfruity

« #4 : Grudzień 03, 2011, 18:23:59 »
Odpowiedz cytując
Praca dla stajennego na południu Niemiec w sportowej stajni skokowej. Nie wymagane doświadczenie w pracy z końmi. Do obowiązków należy obrządek w stajni oraz prace podwórkowe np. zamiatanie, koszenie trawy latem itp. Praca z zamieszkaniem, wynagrodzenie 800 euro. Język niemiecki na poziomie podstawowym, ewentualnie angielski.
tel.(po polsku) 00491626288659
#link
NoName

« #5 : Grudzień 05, 2011, 14:46:23 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy jako luzak w Niemczech w okolicach Monachium! Posiadam wieloletnie doświadczenie z końmi, pracowałam już w stajniach sportowych w Polsce głownie stajnię skokowe, pracowałam rownież w gospodarstwie agroturystycznym gdzie miałam pod opieka 10 koni.  Posiadam uprawnienia instruktorskie. Kontakt: tel: 0048 781995176. Mail:Aleksandra.h@o2.pl
#link
izydorex

« #6 : Grudzień 07, 2011, 20:11:04 »
Odpowiedz cytując
Poprowadzę strony internetowe stajni, klubów jeździeckich, małych firm. Nie stworzę ich od podstaw (w tej dziedzinie wybór specjalistów jest ogromny), ale "przywrócę do życia" już istniejące i zadbam o odpowiedni ich poziom, a także e-marketing. Mam uniklane i bogate doświadczenie (konkrety na PW dla zainteresowanych).
#link
mcmarlenka

« #7 : Grudzień 08, 2011, 13:48:48 »
Odpowiedz cytując
Szukam Pracy w okolicach Gdyni Sopotu

Jestem studentką I roku Akademi Morskiej w Gdyni specjalność transport i logistyka, poszukuję pracy na weekendy jako kelnerka, barmanka.

*Interesuje mnie także praca przy koniach (np. luzakowanie, jeźdzenie konia w wyniku braku czasu własciciela.
*Ewentualnie udziele korepetycji z angielskiego i matematyki. , pomogę w pracach domowych dzieciom z podstawówki i gimnajum
* Szukam także odpłatnej możłiwości jazdy , treningów, trenera, stajni na terenie Gdyni i Sopotu

KOntakt 507856143 prv lub gg 3372745
#link
hancia815

Moje ogłoszenia
« #8 : Grudzień 08, 2011, 17:02:34 »
Odpowiedz cytując
SZUKAM PRACY NA OKRES WAKACJI 2012

JESTEM INSTRUKTORKĄ REKREACJI ZE SPECJALNOŚCIĄ JAZDA KONNA BARDZO CHĘTNIE PODEJMĘ PRACĘ NA OKRES WAKACJI...CAŁA POLSKA...
POSIADAM DUŻE DOŚWIADCZENIE OKOŁO 8 LAT PRACY W ZAWODZIE...MAM 30 LAT,NA STAŁE PRACUJĘ W STAJNI POD WARSZAWĄ ALE W WAKACJE NIESTETY NIC SIĘ TAM ZBYTNIO NIE DZIEJE...POSIADAM WŁASNEGO KONIA KTÓREGO EWENTUALNIE CHCIAŁA BYM ZABRAĆ ZE SOBĄ...
KONTAKT
hancia815@wp.pl
TEL:509-065-410
#link
kamilanna

Moje ogłoszenia
« #9 : Grudzień 12, 2011, 21:26:54 »
Odpowiedz cytując
Pilnie poszukuję pracy przy koniach- luzak, bereiter,objeżdżanie, ujeżdżanie młodych koni itp.
Ze względu na naukę dostępna jestem popołudniami, w weekendy dowolnie-do uzgodnienia.
Mam doświadczenie i ogromne serce do koni. Zarówno skoki, jak i ujeżdżenie.
#link
baba_jaga

« #10 : Grudzień 13, 2011, 11:06:55 »
Odpowiedz cytując
Warszawa
Poszukiwana osoba do rozniesienia ogłoszenia w Centrum do wybranych punktow.
Dyspozycyjnosc w godz. 9.30-15.
Przewidywany czas trwania 20-30 godzin.
Niezbedne sporzadzenie prostej listy punktow.
Kontakt PW.
#link
wistra

« #11 : Grudzień 13, 2011, 21:40:12 »
Odpowiedz cytując
KRAKÓW

Do jednego działu u mnie w pracy poszukiwany jest najchętniej chłopak ze statusem studenta/ucznia.
Praca na umowę zlecenie od poniedziałku do piątku od 8 do 16.
Praca wymaga trochę samodzielnej pracy i myślenia, potrzebny też "zmysł techniczny"
Praca polega na kompletacji urządzeń dla agentów (wycieranie, kompletowanie, pakowanie do paczek, wgrywanie nowych aplikacji na terminale płatnicze).
Osoba z poczuciem humoru, chęcią do pracy i otwarta na ludzi.

Status osoby uczącej się - OBOWIĄZKOWY.

Więcej info na PW.

#link
Apik

« #12 : Grudzień 14, 2011, 11:44:53 »
Odpowiedz cytując
Beata Stremler pilnie zatrudni osobę w charakterze luzaka .Praca w Niemczech od zaraz.Wymagana znajomośc języka niemieckiego lub angielskiego , prawo jazdy .
Liczne wyjazdy na zawody międzynarodowe.
Chętni proszeni są o przesłanie Cv na adres : rekrutacja@interapi.pl lub o kontakt telefoniczny 0 604 998 000 .
#link
bera7

« #13 : Grudzień 15, 2011, 11:24:15 »
Odpowiedz cytując
Szukamy Przedstawiciela Handlowego z branży jeździeckiej. Obszar pracy to północno  - zachodnia Polska, część centralnej. Wymagania prócz typowych dla stanowiska i znajomości branży to gotowość do częstych podróży służbowych. Dla zainteresowanych więcej informacji na PW.
nieaktualne
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2012, 17:42:11 wysłane przez bera7 » #link
Hegemonia

Grunt to konik polny :)

« #14 : Grudzień 15, 2011, 18:41:42 »
Odpowiedz cytując
Witam,

w związku z tym, że właśnie skończyła mi się umowa o pracę (na zastępstwo), ponownie poszukuję pracy. obecnie pracuję na umowę- zlecenie prowadząc hipoterapię, niewykluczone że i ta umowa ulegnie rozwiązaniu od stycznia. w związku z tym szukam pracy, jako instruktor jazdy konnej w ośrodku jeździeckim gdzieś nieopodal Tarnowskich Gór lub innej pracy.

- ukończyłam studia I stopnia, kier. geografia z turystyką (pozostała obrona pracy licencjackiej),

- jestem instruktorem jazdy konnej (i o zgrozo, mam dwie własne pociechy) z całkiem sporym doświadczeniem zarówno na ujeżdżalni jak i organizacyjnym (reklama ośrodka, tworzenie bogatej oferty, obsługa klientów indywidualnych oraz grup)

- mam prawo jazdy.

szczególnie interesują mnie oferty z okolic Tarnowskich Gór, ale pewne czynniki mogą spowodować że podejmę pracę także poza województwem śląskim (np Kraków), jestem otwarta na propozycje.

kontakt mailowy (2-3 razy w tygodniu sprawdzam maila): hann89@gmail.com

kontakt telefoniczny: 519 711 159

pozdrawiam
#link
Evson

Moje ogłoszenia
« #15 : Grudzień 17, 2011, 21:04:19 »
Odpowiedz cytując
SZUKAM pracy weekendowej studentka (dzienna) 21 lat, od lutego (lub lekki 'okres probny' w styczniu, ze wzgledu na cięzką sesje), wrocław i okolice.
Własny dojazd, chetnie po płn-wsch stronie wrocławia, możliwe takze w odległosci 60-70 km od Wrocławia byle intensywna praca i z zagwarantowanym noclegiem w ramach weekendu (luksusów nie potrzebuje  wink )
Od roku uprawnienia instruktorskie, jeżdżę od ok 8miu, brązowa i srebrna odznaka jeździecka, znana jest mi podstawowa opieka nad konmi, jestem osobą spokojną i cierpliwą. Jestem zainteresowana każdą pracą w zakresie moich umiejętnosci. Prowadzenie jazd, objezdzanie i opieka nad konmi, luzakowanie (bez doswiadczenia), pomoc w zajezdzaniu (wsiadanie) itp.
Ewentualnie pomoc za treningi skokowe, niestety dyspozycyjna jestem tylko w weekendy.
Lub pomogę przy hipoterapii jako wolontariusz, studiuje fizjoterapię, interesuje mnie praca z dziecmi, poszukuję kazdej rozwojowej pracy.

Kontakt głownie PW, mail: evsson@o2.pl
ewentualnie tel 508 343 345
#link
desire

fly cat!

« #16 : Grudzień 19, 2011, 16:00:23 »
Odpowiedz cytując
oferta skierowana dla osób mających konto na facebook'u:

Witam!
Praca polega na klikaniu w linki które po zalogowaniu do programu wyświetlają się w "polecane strony".Klikamy w link i kiedy wyświetli się strona na Facebook klikamy "lubię to". Za każdy link mamy płacone z góry na nasze konto.

Oto link: http://likesmanager.com/main/r/3742/

Po wejściu na stronę w prawym górnym rogu jest przycisk "zaloguj się przez facebook". Opcja jest 100% bezpieczna!! Logujemy się i czekamy do 48h na aktywację konta ( nie tak jak piszą 24h ).Na start dostajesz 60 gr, za każde kliknięte "lubię to" 0,2 gr.Nie przejmuj się tym że to tylko 2 gr. Po aktywacji konta zobaczysz ile dostaniesz linków na start!
Program jest w pełni legalny i opłacalny. Jak to kobiety mówią " na waciki starczy ". Program ten jest programem społecznościowym który poprzez zachęcanie ludzi do współpracy powoduje że naprawdę zarabiasz!
Im więcej nas jest tym lepsze zarobki. Proszę sprawdzić przez miesiąc i rozwinąć program partnerski i wtedy dopiero przekonasz się czy można na tym zarobić. Poświeć dziennie 3 minuty na klikanie, a zobaczysz że jest to naprawdę godne uwagi.

Serdecznie pozdrawiam i zachęcam do współpracy!
Nic prostszego żeby co miesiąc wpadało trochę grosza na konto!

#link
Galapagos

« #17 : Grudzień 19, 2011, 22:40:16 »
Odpowiedz cytując
SZUKAM PRACY!
Witam serdecznie,
Jestem studentką drugiego roku na kierunku Marketing i Reklama. Studiuję online więc jestem elastyczna i za porozumieniem stron mogę dostosować swój grafik zajęć. Szukam pracy/stażu/praktyk. Studiowałam stacjonarnie, ale ze względu na częste wyjazdy za granice i chęć dodatkowego rozwoju zmieniłam tryb studiów.
 Pracowałam w sklepie jeździeckim, do moich obowiązków należało:
-obsługa kasy
-aktualizacja strony internetowej
-kontakt z klientem
-organizacja sklepu
-wyjazdy na targi branżowe
Posiadam prawo jazdy kat. B, język angielski w stopniu b.dobrym oraz szwedzki w komunikatywnym.
Przepraszam za utrudniony kontakt(tel. norweski), ale właśnie wracam do Polski
tel. 0047 46845800 stacjonarny 223048215 paulina.chlopas@gmail.com
Z góry dziękuje za zainteresowanie!

PS. Oferuję również treningi i korektę koni "trudnych"
#link
karolinaaa

« #18 : Grudzień 20, 2011, 01:26:28 »
Odpowiedz cytując
Poszukuję pracy we Wrocławiu od stycznia. Rozważę każdą propozycję - będę zmieniała kierunek studiów i nie chcę przez tyle czasu siedzieć bezczynnie.

Kontakt PW lub 667-695-023. wink
#link
" włączam play i czas przestaje istnieć "
ozzy_bb

Moje ogłoszenia
« #19 : Grudzień 20, 2011, 15:01:39 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy w okolicy Bielska-Białej.

Po studiach na kierunku Stosunki Międzynarodowe na UEK Kraków

Doświadczenie:
Administracja
Marketing
Controlling&analizy
I oczywiście instruktor jazdy konnej lol

Kontakt PW.
#link
supra

« #20 : Grudzień 20, 2011, 17:56:15 »
Odpowiedz cytując
Podejmę pracę za granicą (najlepiej Niemcy),
Jako luzak, stajenny, jeździec, lub inne prace w gospodarstwie
Mam prawo jazdy B i spore doświadczenie w pracy przy koniach
Niemiecki na poziomie podstawowym  wink
Chętnie za kogoś na zastępstwo od stycznia, na miesiąc lub dwa (do ustalenia)
W razie pytań PW
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2011, 18:01:03 wysłane przez supra » #link
Cobrinha

Zakręcone czarno-białe

Moje ogłoszenia
« #21 : Grudzień 20, 2011, 18:35:10 »
Odpowiedz cytując
SZUKAM PRACY!

Szukam pracy z końmi lub przy koniach w charakterze jeźdźca, luzaka etc.
Od dzieciństwa jazda konna to moja pasja i hobby. Mam 20 lat doświadczenia z końmi.
Jeżdżę dla własnej przyjemności i satysfakcji – w tym kierunku staram się też kształcić.
Od kilku lat mam wreszcie własne dwa konie – jednego od źrebaka, którego sama układałam pod siodło, natomiast drugi
koń którego mam, wymagał korekty i pracy ze względu na trudny charakter.
Dorywczo zajmowałam się korektą koni trudnych oraz układaniem koni pod siodło.
Ponadto od dwóch lat, sama strugam swoje konie (a kiedyś mówiono mi, że jeden z nich nigdy nie będzie chodził bez podków...)
Moją pasją jest ujeżdżenie – marzę, by móc się uczyć od najlepszych i połączyć pracę z hobby.

Najchętniej podejmę pracę w okolicach Krakowa, ale rozważę też inne propozycje (np. wyjazdu zagranicę).

Szukam pracy jako asystent architekta, architekt wnętrz, architekt krajobrazu, grafik komputerowy-wizualizator lub ilustrator do książek np. dla dzieci
Bogate doświadczenie. Rysunek odręczny. Biegle posługuję się programem Auto Cad (2D i 3D), wykonuję wizualizacje w 3d Studio Max, pracuję na Photoshopie oraz Corelu.
CV oraz portfolio dla zainteresowanych wyślę na maila po uprzednim kontakcie.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub maila: agajestsuper(at)o2.pl
« Ostatnia zmiana: Grudzień 20, 2011, 21:13:20 wysłane przez Cobrinha » #link

asds

Szamotom mówimy ciche nie

Moje ogłoszenia
« #22 : Grudzień 21, 2011, 12:02:07 »
Odpowiedz cytując
Korepetycje z języka angielskiego:

- konwersacje

- przygotowanie do egzaminów British Council

Warszawa i okolice. Dojeżdzam.

tel. 793 794 539
#link
ferra

« #23 : Grudzień 26, 2011, 21:30:54 »
Odpowiedz cytując
W zwiazku z planowana przeprowadzka poszukuje pracy/zajecia zwiazanego z konmi w Berlinie lub najblizszych okolicach. Planowana przeprowadzka w marcu 2012. Poszukuje pracy/zajecia/wolontariatu . Bede miala sporo czasu wolnego, wiec szukam czegokolwiek zwiazanego z konmi - praca w stajni/pomoc przy koniach - rowniez w celu nauki jezyka. Mam 12 letnie doswiadczenie w pracy przy koniach. Prawo jazdy kategorii B. Poziom niemieckiego - sredni. Odpowiem na kazda wiadomosc.
Kontakt pw
« Ostatnia zmiana: Grudzień 26, 2011, 21:33:13 wysłane przez ferra » #link
ash

Moje ogłoszenia
« #24 : Grudzień 28, 2011, 09:20:47 »
Odpowiedz cytując
Restauracja Senso Sushi na Wilanowie zatrudni kelnerkę z doświadczeniem.
Oferujemy atrakcyjne warunki pracy w miłej atmosferze. Praca na pełny etat lub weekendowo.
Oferty z informacją o sobie lub CV proszę wysyłać na maila kontakt@sensosushi.pl
#link

fixxxer12

"Try again. Fail again. Fail better."

Moje ogłoszenia
« #25 : Grudzień 28, 2011, 21:23:13 »
Odpowiedz cytując
Grzecznościowo w imieniu pracodawców:

Praca w stajni skokowej na północy Irlandii. Obowiązki:

- karmienie, czyszczenie, ruszanie koni (karuzela, jazda na ujeżdżalni i tereny)
 - sprzątanie stajni
 - przygotowywanie koni do zawodów
 - luzakowanie na zawodach (kilka razy w roku wyjazd na m/narodowe zawody
 - przygotowywanie młodych koni

Miła rodzinna atmosfera, możliwości treningu i podnoszenia umiejętności (głównie skokowych).
Szczegółów udzielę na maila: fixxxer12@gmail.com
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2012, 19:21:53 wysłane przez fixxxer12 » #link
Frytkens

obibok

Moje ogłoszenia
« #26 : Grudzień 30, 2011, 15:58:04 »
Odpowiedz cytując

Szukam pracy od maja/czerwca 2012, na stałe w woj. warmińsko-mazurskim, najlepiej przy koniach. Z końmi do czynienia od 15 lat, luzakowanie, prowadzenie małych przydomowych stajni, wyjazdy na zawody towarzyskie, instruktorka jazdy konnej. Prawo jazdy kat. B, certyfikat z jęz. francuskiego, CV wysyłam mejlowo.
#link
Hegemonia

Grunt to konik polny :)

« #27 : Grudzień 31, 2011, 18:18:46 »
Odpowiedz cytując
Jak przypuszczam, na dniach lub troszkę później pojawi się ogłoszenie o poszukiwanym hipoterapeucie lub instruktorze jazdy konnej w Kaletach (woj. śląskie, okolice Tarnowskich Gór). Pracodawca- Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Śląski Oddział Regionalny w Katowicach.

Jeśli zastanawiasz się nad podjęciem tej pracy- sprawdź, czy na pewno nie masz alternatywy. Ja za grudzień wyszłam bez wypłaty, a nawet skradziono mi wiaderka do karmienia koni uśmiech moje własne, osobiste wink.

Oferta mówi o poszukiwanym hipoterapeucie LUB instruktorze rr o spec. jazda konna. UWAGA! instruktor jazdy konnej ma prowadzić HIPOTERAPIĘ. umowa sformułowana jest w taki sposób, że to nie pracodawcy wina, że zajęcia prowadzi instruktor jazdy konnej, a nie hipoterapeuta. więc wszystko jest dobrze, dopóki nic się nie stanie.

piszę tutaj w celu ostrzeżenia, a nie leczenia prywatnych żali i złości.
osobom zainteresowanym odpowiem na PW, bo nie widzę sensu wyciągania brudów publicznie.

edit:

pod powyższą treścią podpisują się: Hania, czyli ja, oraz Brema i Orion, nie mniej wykorzystane konie moje
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31, 2011, 18:22:37 wysłane przez Hegemonia » #link
Gru

nic nie dzieje się bez powodu

« #28 : Styczeń 03, 2012, 18:02:11 »
Odpowiedz cytując
CADADIA Sp. z o.o. SKA
Wyłączny dystrybutor produktów marki Dodson & Horrell oraz Chudleys w Polsce

Zatrudnimy miłego, rozmownego, silnego, uczciwego i dyspozycyjnego chłopaka do rozwożenia paszy i prac magazynowych. Siedziba firmy znajduje się na terenie Łomianek.

Kontakt: 788-828-888
#link
platka

Moje ogłoszenia
« #29 : Styczeń 03, 2012, 18:37:27 »
Odpowiedz cytując
Poszukuję pracy na wakacje na okres lipiec, sierpień oraz wrzesień w charakterze luzaka, stajennego, jeźdźca lub pomocy podczas obozów...
Jestem osobą pełnoletnią, posiadam srebrną odznakę jeździecką, mam 10 lat doświadczenia przy koniach rekreacyjnych oraz sportowych, luzakowałam i startowałam w zawodach.
Wszelkie dodatkowe pytania proszę kierować na mail: gomenasai666@gmail.com
Pozdrawiam
#link
Strony: [1] 2 3 4 Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Praca. Szukam/oferuję

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.045 sekund z 18 zapytaniami.