Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Praca. Szukam/oferuję

poprzednia następna
Strony: 1 [2] 3 4 Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Praca. Szukam/oferuję  (Przeczytany 94119 razy)
Carunia

jeźdźczyni Gniadej Torpedy i Hucuła Terminatora :)

« #30 : Styczeń 03, 2012, 19:09:17 »
Odpowiedz cytując
szukam pracy w Krakowie od zaraz!

jestem studentka pierwszego roku ratownictwa medycznego, mam bardzo 'dynamiczny' plan zajęć i praktyk i w zasadzie wiem jak będę miała zajęcia dosłownie tydzień naprzód... W związku z tym zależy mi na elastycznym czasie pracy, chętnie praca na komputerze czy przez internet. Podejmę się dosłownie wszystkiego, jeśli czegoś nie umiem, to chętnie się nauczę, jestem osobą sumienną i odpowiedzialną, umiem pracować w zespole.
Jeśli chodzi o konie to miałam doświadczenia z bardzo różnymi zwierzakami, od praktycznie surowych, przez trochę zepsute do fajnie zrobionych koni, mogę lonżować, wsiadać, luzakować (mam doświadczenie w wyjazdach na zawody), opiekować się końmi.

bardzo proszę o kontakt na pw,
#link
Gdy myślę sobie, że nic mnie już nie zdziwi- wchodzę na re-voltę wink
meet me on the Main Market Square every odd day
neśka

« #31 : Styczeń 03, 2012, 21:12:05 »
Odpowiedz cytując
Poszukuję pracy (na terenie Polski bądź też za granicą) na okres od czerwca do października. Najlepiej gdyby była to praca przy koniach w charakterze jeźdzca, luzaka itp. (ale jeśli byłaby oferta jakieś innej pracy np. jako kelnerka itp to też proszę pisać kwiatek )
Jestem osobą pełnoletnią, od dziecka mam kontakt z końmi, ponieważ mamy przydomową stajnie i zajmujemy się przygotowywaniem koni do pracy pod siodło oraz do zaprzęgu. Dlatego też praca z młodymi i trudnymi końmi nie jest dla mnie obca. Jestem osobą pracowitą, cierpliwą, konsekwentną, odpowiedzialną, miła. Nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktu z ludźmi.

Mam prawo jazdy kat. B, angielski opanowany w stopniu komunikatywnym oraz niemiecki i rosyjski na poziomie podstawowym.

pozdrawiam, prosze o kontakt na pw.
#link
nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy które mało nas obchodzą!
agulaj79

Moje ogłoszenia
« #32 : Styczeń 05, 2012, 11:21:31 »
Odpowiedz cytując
Witam
Szukam pracy w Łodzi lub okolicach (Pabianice, Łask, Konstantynów Łódzki). Szukam głównie pracy biurowej, ewentualnie przedstawiciel (i w jednej i drugiej pracy mam doświadczenie). Pracy szukam od zaraz. Pełna desperacja!
tel. 669854901
gg 3441072
lub priv
#link

Dzionka

The time of my life

Moje ogłoszenia
« #33 : Styczeń 05, 2012, 20:56:57 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy dla mojego podopiecznego - WARSZAWA

Chłopak 18 lat, super odpowiedzialny, miły i dobrze wychowany. Obowiązkowy, zmotywowany do pracy. Szuka pracy w gastronomii (zna się na tym, ma trochę doświadczenia), przy remontach czy czymkolwiek innym. Jakby ktoś coś słyszał, proszę o info uśmiech
#link

"Nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości" uśmiech
dodzilla

« #34 : Styczeń 06, 2012, 11:00:51 »
Odpowiedz cytując
PILNE!

Witam. Ja i mój chłopak pilnie poszukujemy pracy w Niemczech, Austrii, lub Anglii przy koniach jako luzacy albo stajenni. Mamy duże doświadczenie w pracy z końmi, zajmujemy się razem końmi ze szkółki od pięciu lat. Jesteśmy osobami wolnymi od nałogów, sumienni, odpowiedzialni za powierzone zadania i zwierzaki. Jesteśmy przygotowani do wyjazdu, czekamy tylko na ofertę. Ja bardzo dobrze posługuję się językiem niemieckim a Jacek angielskim w stopniu podstawowym. Jeżeli nie byłoby możliwości pracy razem w jednej stajni, to bardzo chętnie chcielibyśmy zamieszkać razem, aby jedno z nas pracowało w stajni a drugie szukało pracy w okolicy. Sytuacja finansowa naszych rodzin zmusza nas do wyjazdu więc bardzo proszę o kontakt!
edit:
Tel: 663-268-780 Dominika
e-mail: dodzik12@interia.pl
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2012, 11:03:11 wysłane przez dodzilla » #link
kasia&figa

« #35 : Styczeń 08, 2012, 13:10:15 »
Odpowiedz cytując
Witam,
szukam do pracy kogoś na magazyn, praca nie należy do ciężkich bo teraz mam panią magazynier ale jest w ciąży:). Praca polega na składaniu towaru, najlepiej jakby to był jakiś rencista, emeryt lub jako praca dodatkowa.

Miejscowość Krosno:)
#link
JARA

Co mnie nie zabije to mnie boli

WWW Moje ogłoszenia
« #36 : Styczeń 09, 2012, 11:47:15 »
Odpowiedz cytując
Poszukiwany przedstawiciel handlowy w firmie KRAKVET. Na terenie województwa dolnośląskiego i opolskiego
http://www.pracuj.pl/praca/reprezentant-handlowy-dolnoslaskie,oferta,2319730?lpid=17&searchid=314289492

Nieakturalne
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2012, 20:02:42 wysłane przez JARA » #link

Ocal życie. Adoptuj TTB.
Wrocławskie bulle do adopcji
Megane

« #37 : Styczeń 09, 2012, 17:57:32 »
Odpowiedz cytując
Poszukiwany stajenny z doświadczeniem. (bez nałogów)
Wynagrodzenie + zakwaterowanie.
Praca w stajni w Zagościńcu koło Wołomina (mazowieckie).
Kontakt: 512 216 200 lub e-mail: magdagi@wp.pl

#link
Gdyby nie Radio Maryja człowiek nigdy by się nie dowiedział, jak wiele
pieniędzy potrzeba do życia w ubóstwie.
Dranga

« #38 : Styczeń 10, 2012, 13:28:46 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy w okolicy Wrocławia z elastycznym grafikiem. Jestem studentką dzienną na awf. Może być przy koniach. Posiadam:
-legitymację instruktora
-3 klasę sportową w skokach,
-srebrną odznakę,
-prawo jazdy kategorii B+E,
-konwojenta do przewozu zwierząt.
To tak do kwestii konnej.
#link
Martuha

Moje ogłoszenia
« #39 : Styczeń 11, 2012, 16:50:48 »
Odpowiedz cytując
nieaktualne wink
« Ostatnia zmiana: Marzec 03, 2012, 22:41:13 wysłane przez Martuha » #link
Wilczyca19

« #40 : Styczeń 11, 2012, 20:57:22 »
Odpowiedz cytując
wznowiłam
« Ostatnia zmiana: Luty 14, 2012, 12:53:45 wysłane przez Wilczyca19 » #link
Perszeron

« #41 : Styczeń 13, 2012, 12:43:13 »
Odpowiedz cytując
Podejmę się pracy w Warszawie lub okolicach. Mam 26 lat. Doświadczenie w branży końskiej, oraz jako kierowca. Posiadam prawo jazdy kategorii "C" oraz uprawnienie instruktorskie. Jestem piękny i mądry. Proszę o nadsyłanie ofert na priv lub adam_lipski@yahoo.com
#link
panga

« #42 : Styczeń 23, 2012, 12:41:58 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy dodatkowej lub pól etatu. Jestem osobą juz dawno pelnoletnią, odpowiedzialną. Wszystko do obgadania. Najchętniej praca związana z jeździectwem. Jestem dyspozycyjna, mam własne ubezpieczenie, samochód. Więcej info gg 1547751 mail: pinezka133@wp.pl lub priv
Najchetniej w okolicach Łódź-Łowicz-Skierniewice

#link
Platyna

Platynowe szczęście a smaku Karmelu :P

« #43 : Styczeń 23, 2012, 20:26:46 »
Odpowiedz cytując
Zdesperowana szukam pracy. Każdej. Mam 18 lat
#link
Arabelka

« #44 : Styczeń 23, 2012, 20:51:13 »
Odpowiedz cytując
Firma parkieciarska oferuje usługi w zakresie:

- sprzedaży parkietów krajowych, desek podłogowych litych i warstwowych wielu renomowanych firm
- montażu
- renowacji
- sprzedaży chemii parkieciarskiej
- profesjonalnego doradztwa w wyborze wymarzonej podłogi

Działamy na terenie woj. : łódzkiego, wielkopolskiego, śląskiego, dolnośląskiego oraz pomorskiego. Po więcej informacji zapraszamy na naszą stronę www.ramusfloors.pl lub kontakt telefoniczny pod nr 884246675.
#link
Maddie

Hucykowa demolka na wakacjach

« #45 : Styczeń 23, 2012, 22:50:31 »
Odpowiedz cytując
Jestem studentką I roku zootechniki. Jestem pełnoletnia, posiadam prawo jazdy kategorii B (w planach również B+E)
Od czerwca do końca sierpnia (lub krócej) poszukuję pracy, najlepiej przy koniach oraz najchętniej za granicą (w Niemczech) z zakwaterowaniem. Ewentualnie w Polsce.

A aktualnie we Wrocławiu zdesperowana podejmę się jakiejkolwiek pracy. Ważne jest, aby godziny pracy nie kolidowały z zajęciami, czyli aby były elastyczne. Bardzo, bardzo pilnie!
Kontakt: megi@autoraf.pl, PW.
#link
Design

« #46 : Styczeń 24, 2012, 11:14:21 »
Odpowiedz cytując
Warszawa...

Praca dodatkowa dla studentki jako asystent przedstawiciela regionalnego kosmetyków.

Info priv

Radom-
Pani po 50tce podejmie pracę jakąkolwiek. Zdrowa, miła i zadbana. Niestety po wielu latach pracy zlikwidowali placówkę, w której Pani pracowała i od roku nie może znaleźć dla siebie miejsca. Jak ktoś ma wolne nawet pół etatu to Pani będzie bardzo szczęśliwa i z pewnością oddana.
#link
Teli

« #47 : Styczeń 26, 2012, 14:58:46 »
Odpowiedz cytując
Poszukujemy przedstawiciela handlowego.
http://www.infopraca.pl/praca/przedstawiciel-handlowy/swarzedz/2103672

#link
Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Lecz do dali się nie pali -
no bo niby co z tej dali?-
-Konstanty Ildefons Gałczyński
łania

« #48 : Styczeń 29, 2012, 14:41:51 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy w Krakowie z elastycznym grafikiem duży uśmiech

Jestem uczennicą Krakowskiego LO. Szybko się uczę, mogę podjąć pracę w dowolnym fachu. jestem sumienna, odpowiedzialna, punktualna.
Jeśli chodzi o konie to jestem czynną zawodniczką w konkurencjach ujeżdżenia i skoków (posiadam 3 klasę sportową) startowałam również w wkkw.

Bardzo proszę o kontakt na pw  kwiatek

« Ostatnia zmiana: Styczeń 29, 2012, 14:56:11 wysłane przez łania » #link
Freska

Zfolbluciały kucyk xD

« #49 : Styczeń 31, 2012, 17:55:47 »
Odpowiedz cytując
Grzecznościowe w imieniu koleżanki:

Pomogę przy koniach.
Jeśli szukasz odpowiedzialnej osoby która pomoże Ci pojeździć, wylonżować i zając się Twoimi końmi, proszę o kontakt.  Jestem  pracowita,  sumienna,  mam 21 lat, spore doświadczenie z końmi handlowymi, a także sportowymi.  Jednak jestem po dłuższej przerwie od jazdy. O szczegółach opowiem zainteresowanym.  Gdańsk i okolice. tel 502638669
#link
przestałam wierzyć w prognozy pogody i męskie obietnice...
MiB

Moje ogłoszenia
« #50 : Luty 01, 2012, 23:55:48 »
Odpowiedz cytując
Szukam osób z Krakowa i okolic do współpracy przy bardzo rozwojowym projekcie, realizowanym we współpracy z polską firmą, możliwość dorobienia paru groszy, później dla bardziej ambitnych wiele więcej. Zajęcie nie koliduje ze szkołą, studiami, pracą na etacie itp. Informacje, numer telefonu na pw.
« Ostatnia zmiana: Luty 01, 2012, 23:59:31 wysłane przez MiB » #link
Frytkens

obibok

Moje ogłoszenia
« #51 : Luty 02, 2012, 21:06:08 »
Odpowiedz cytując

Szukam pracy od czerwca, przy koniach, na stałe. Posiadam kurs instruktora jazdy konnej, doświadczenie w prowadzeniu jazd. Z końmi obcuję od 15 lat. Wyjazdy na zawody w skokach przesz przeszkody. Prawo jazdy kat B i własny samochód. Mile widziane miejsce, gdzie będę mogła zabrac swojego konia.
#link
desire

fly cat!

« #52 : Luty 04, 2012, 19:31:57 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy !
mam 20 lat, konno jeżdżę od 10 roku życia, posiadam papier instruktora, pracowałam jako stajenna - SAMA zajmowałam się stajnią (wyrzucanie obornika, ścielenie, karmienie /ogólnie wszelkie prace stajenne/, jeżdżenie, lonżowanie koni itp.). Prowadziłam jazdy dorosłym oraz dzieciom. Startowałam w zawodach oficjalnych i nieoficjalnych. Luzakowałam również, więc taka forma pracy też by mi odpowiadała. Interesuje mnie praca niedaleko Rybnika/Katowic/Mikołowa itp. (woj. śląskie).
proszę o kontakt przez mail - skedni@onet.pl  lub przez PW. 
Pozdrawiam
#link
Manta

Tyłkoklep leśny =)

« #53 : Luty 08, 2012, 14:16:53 »
Odpowiedz cytując
Szukam osób z Krakowa i okolic do współpracy przy bardzo rozwojowym projekcie, realizowanym we współpracy z polską firmą, możliwość dorobienia paru groszy, później dla bardziej ambitnych wiele więcej. Zajęcie nie koliduje ze szkołą, studiami, pracą na etacie itp. Informacje, numer telefonu na pw.

czy mozna prosic o jakiej konkretne informacje co do pracy?
czego sie tyczy? jakie sa wymagania? co oferuje pracodawca?
aktualnie szukam pracy, wiec chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej uśmiech
#link
konikikoniczynka

Warto marzyć :)

« #54 : Luty 08, 2012, 15:32:45 »
Odpowiedz cytując
Malowanie agregatem, kompleksowe wykończenie domów/mieszkań (glazura, terakota, podłogi, naciąganie ścian, hydraulika, elektryka), bielenie wapnem lub malowanie stajni i obór!

wszelkie informacje oraz ceny - przez moje pw uśmiech

woj. mazowieckie
#link
Patataj, patataj, pojedziemy w cudny kraj!
Muffinka

« #55 : Luty 09, 2012, 22:03:28 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy zdalnej.
Siedzę z dzieckiem w domu a przydałoby się zarobić parę groszy. Jestem otwarta na propozycje.
#link

Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a ja...Twoja mama:)
Fluttershy

Fluttershy <3

« #56 : Luty 14, 2012, 01:56:32 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy od zaraz w Warszawie i okolicach  jako stajenna, luzaczka itp. Mam długoletnie  doświadczenie z końmi jestem sumienną i pracowitą osobą, Prace nie musi być tylko przy koniach,szukam jakiej kolwiek pracy kontakt. na PW
#link

Wilczyca19

« #57 : Luty 14, 2012, 12:52:08 »
Odpowiedz cytując
Szukam pracy
O mnie:
21 lat, od 4 roku życia poznająca tajniki jazdy konnej, a od 11 lat jeżdżąca konno. Jestem osobą pracowitą, sumienną, zdyscyplinowaną, poświęcającą się w całości koniom i traktującą powierzone konie jak swoje.
Umiejętność pracy z końmi trudnymi, młodymi, zajeżdżanie (jak na razie tylko jeden koń z rodzinnej hodowli), przygotowywanie koni do rekreacji. Interesuję się również naturalnymi metodami pracy z końmi. Nie stosuję przemocy wobec koni!
2 miesiące spędziłam w stajni wyścigowej zajmującej się sportem jak i hodowlą arabów.  Pół roku pracowałam w stajni rekreacyjnej. Potrafię odebrać poród od klaczy, opiekować się nią przed porodem jak i po nim.
Lonżowanie na wypięciu, spacery, oprowadzanie - to dla mnie żaden problem. Wypuszczanie, sprowadzanie z padoku, pilnowanie koni na karuzeli.
Na co dzień - mogę robić absolutnie wszystko przy powierzonych mi koniach: od pielęgnacji, poprzez karmienie, na pracy z nimi skończywszy.

Kontakt:
PW
gg  6092559
mail  juliasorel@gmail.com
#link
justtid

« #58 : Luty 15, 2012, 15:46:56 »
Odpowiedz cytując
stwórz własnego chomika i dziel się z innymi

I zarabiaj przez internet z chomikiem, sprawdź
#link
olek

Moje ogłoszenia
« #59 : Luty 16, 2012, 20:26:32 »
Odpowiedz cytując
Podejmę pracę

Jestem osobą pełnoletnią, posiadam prawo jazdy kat. B. W najbliższym czasie planuję zrobić uprawnienia instruktorskie.
Posiadam wieloletnie doświadczenie w pracy z końmi, także młodymi i trudnymi.
Udokumentowane starty w zawodach zarówno regionalnych jak i ogólnopolskich - w skokach do klasy N, do P w wkkw, do N w ujeżdżeniu.
Doświadczenie w pracy jako luzak.
Jestem osobą pracowitą, cierpliwą, konsekwentną, a przede wszystkim odpowiedzialną. Nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktu z ludźmi.
Posiadam własne ubezpieczenie.
Bez problemów porozumiewam się w języku angielskim.

Jestem zainteresowana każdą pracą w zakresie moich umiejętności.
Pracę podejmę na okres wakacyjny: czerwiec-wrzesień.
Praca zarówno w Polsce jak i za granicą.
Posiadam własnego konia, ważna byłaby dla mnie możliwość zabrania go ze sobą.

Rozpatrzę wszystkie oferty.
kontakt:
- mail: olcia-mloda@wp.pl
- PW
- 665 763 031
« Ostatnia zmiana: Luty 16, 2012, 20:34:38 wysłane przez olek » #link
Strony: 1 [2] 3 4 Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Towarzyskie  |  Wątek: Praca. Szukam/oferuję

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.05 sekund z 17 zapytaniami.