Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Re-Volta

poprzednia następna
Strony: 1 ... 3 4 [5] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Re-Volta  (Przeczytany 13170 razy)
kpik

kpik bo kpi?

« #120 : Marzec 01, 2009, 18:43:52 »
Odpowiedz cytując
a co jeśli ktoś ma otwartych kilka kart na raz? która aktywność pokaże się na liście?
#link
Adoration of a Question Mark                
opolanka

psychologiem przez przeszkody

« #121 : Marzec 01, 2009, 19:33:59 »
Odpowiedz cytując
może to jest właśnie owa "czynność nieznana" - bo nie jest w stanie określic, jednym  słowem, co robisz wink
#link
Edytka

era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia

« #122 : Marzec 01, 2009, 20:33:12 »
Odpowiedz cytując
mozemy zrobic maly eksperyment. tylko uzytkownik musi miec wylaczona funkcje ukrywania wink
#link
Powiedzieć komuś: Idiota! - to nie obelga, lecz diagnoza.
quantanamera
Global Moderator

konie z szopy

Moje ogłoszenia
« #123 : Marzec 04, 2009, 14:29:53 »
Odpowiedz cytując
Słów kilka wyjaśnienia.

To drukuje wątek, to nie do końca jest drukuje wątek wink Mogę po prostu zmienić na przegląda wątek, bo to że ktoś tam wszedł, to wcale nie znaczy, że drukuje (tego się nawet nie da sprawdzić w żaden sposób, czy ktoś właśnie włączył drukarkę, ba, czy w ogóle ma drukarkę). Rzeczywiście w link do druku mogą trafiać ludzie z googla, forum się dość zgrabnie pozycjonuje na różne końskie zapytania.
Dalej, to "drukuje" wątek wynika z tłumaczenia forum na język polski (tego tłumaczenia nie robiłam sama, moje są tylko polskie przyciski graficzne). Po angielsku to jest - przegląda stronę do druku. Być może użytkownicy, albo goście, wolą przeglądać wątek w ten sposób (przygotowany do druku) - wtedy wszystko wyświetla się na jednej stronie, bez ozdobników itd.

Nieznana czynność: każda czynność ma swoja nazwę, która jest wyświetlana na podstronie z Big Brotherem. Na forum mamy zainstalowanych kilka pluginów, które nie mają zdefiniowanych nazw. System wtedy wyświetla napis nazwa nieznana (bo nie ma przypisanej żadnej znanej mu nazwy). To nie chodzi o jakąś specjalną tajemnicę  duży uśmiech tylko właśnie brak definicji nazwy konkretnego pluginu forum. Jeśli pojawianie się nieznanych nazw / czynności jest uciążliwe, to mogę siąść któregoś dnia i potłumaczyć nazwy. Na przykład przeglądanie ulubionych wątków (na prośbę użytkowników do forum został doinstalowany moduł) wyświetli czynność nieznaną (bo nie ma wprowadzonej nazwy znanej dla forum).
#link
.
Edytka

era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia

« #124 : Marzec 04, 2009, 15:54:44 »
Odpowiedz cytując
Quanta nie ma sensu zebys siedziala i tlumaczyła nazwy. to dla nas nie było uciazliwe, raczej stanowilo fajna tajemnice forum wink
#link
Powiedzieć komuś: Idiota! - to nie obelga, lecz diagnoza.
_kate

Moje ogłoszenia
« #125 : Maj 18, 2009, 14:27:55 »
Odpowiedz cytując
jeśli ktoś napisze nieprzepisowego posta i ja to zgłoszę za pomocą przycisku "Zgłoś do..." a tymczasem ten ktoś poprawi wiadomość, to wychodzę na nadgorliwą czy moderacja widzi, jaki ten post był wcześniej?  coo??
#link
aurelia

« #126 : Maj 18, 2009, 15:00:41 »
Odpowiedz cytując
nie, nie widzi i dlatego wysłał Ci PW z prośbą o wyjaśnienie co nieprzepisowego w tym poście się znalazło uśmiech
#link
Strony: 1 ... 3 4 [5] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Re-Volta

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.025 sekund z 17 zapytaniami.