Aktualności:
Witamy,
Gość
.
Zaloguj się
lub
zarejestruj
.
Re-Volta.pl
|
Forum główne
|
Konie
| Wątek:
Sklepy jeździeckie na Śląsku
poprzednia
następna
Strony:
[
1
]
Autor
Wątek: Sklepy jeździeckie na Śląsku (Przeczytany 3243 razy)
abstrakcyjna
«Start : Luty 27, 2009, 23:35:02 »
Witam. Szukałam w wyszukiwarce i nie znalazłam, więc pozwoliłam sobie założyć ten wątek. Polećcie mi proszę jakiś sklep jeździecki na Śląsku, szczególnie okolice Pszczyny, Tychów, Wyr, Katowic, Sosnowca itp.
#link
asiowe
after a hurricane comes a rainbow
« #1 : Luty 27, 2009, 23:40:17 »
W Tychach jest sklep "Capriola", w Sosnowcu "Piaff", w centrum Katowic jest "Sekret" a w Będzinie (trochę za Sosnowcem) jest "Amigo" jak dla mnie pierwszy i ostatni sklep są najlepiej zaopatrzone.
#link
brzoskwinia
« #2 : Luty 27, 2009, 23:43:32 »
w katowicach jest jeszcze EQUI SHOP
http://www.equishop.pl/
#link
Karutek
« #3 : Luty 27, 2009, 23:45:23 »
http://www.stadniny.pl/?woj=13&se_word=&od=16&id=oferty
google nie gryzie
+ Katowice - Equishop
#link
abstrakcyjna
« #4 : Luty 27, 2009, 23:59:40 »
Dzięęki. A masz może adres sklepu "Sekret" i był ktoś w Brandy w Pszczynie?
#link
foka
« #5 : Luty 28, 2009, 00:08:34 »
Jeśli chodzi o Brendy Konie w Pszczynie to trzeba zjechać z "jedynki" na Oświęcim. Droga na Ćwiklice i zaraz za skrzyżowaniem w zasadzie należy skręcić w osiedle. Ten sklep jest na ul. Asnyka. Najlepiej zjechać z trasy na Oświęcim i zapytać ludzi - oni powiedzą gdzie to jest.
#link
Karutek
« #6 : Luty 28, 2009, 00:26:51 »
Tak jak pisała Foka,żeby dojechać do Brendy trzeba troche pokluczyć,ale w końcu się dojedzie
Kupowałam pasze i pastuch (porównywałam w innych sklepach to tam jest o dziwo najtaniej) i generalnie ze sklepu jestem dość zadowolona.
#link
Donia Aleksandra
« #7 : Luty 28, 2009, 08:42:18 »
ja swojego czasu regularnie zaopatrywalam sie w brandy, trafic za 1 razem bylo trudno, bo sam sklep lezy w jakis zawijaach( typu za sklepem u mietka skrec w lewo, potem na koncu drogi w prawo....) ale musze przyznac ze sklep jest SWIETNIE zaopatrzony( przynajmniej te 2 lata temu byl) , powierzchnia mala, ale o co bym nie zapytala mieli, co w caprioli juz takie oczywiste nie jest...Tak wiec brandy polecam i ma u mnie wielki + a nawet dwa, do tej pory w tak dobrze zaopatrzonym jezdzc.nie bylam.
A w centrum Kato to gdzie ten sklep jest dokladnie?warto si etam wybrac?
#link
Rude, rude
Karutek
« #8 : Luty 28, 2009, 09:09:26 »
Equishop jest na Alei Korfantego - jadąc od Spodka(ma się go po prawej)cały czas prosto,przez rondo i potem na skrzyżowaniu w prawo (
mapka
).Znajdziesz tam głownie produkty Eskadrona,Pikeura,Equiline,Prestige i Veredusa,ale ostatnio przybyło im tez troche nowych rzeczy.Jak dla mnie jeden z lepszych sklepów w Polsce i zawsze jak jestem w Kato to musze tam na chwile podjechać
#link
brzoskwinia
« #9 : Luty 28, 2009, 09:36:35 »
Cytat:
abstrakcyjna
Luty 27, 2009, 23:59:40
Dzięęki. A masz może adres sklepu "Sekret" i był ktoś w Brandy w Pszczynie?
Sklep znajduję się w ctr Katowic dosłownie na początku ulicy T. Kościuszki w pobliżu placu miarki
http://sklep-sekret.pl/
Czasem tam bywam, można nabyć różne produkty, jednak jest to sklepik połączony z innymi zwierzakami, ale jak na swoje gabaryty i tak nieźle zaopatrzony. Od produktów pielęhnacyjnch, poprzez czapraki, kantary, aż po witaminy. I obsługa godna pochwały
)
#link
Sankaritarina
« #10 : Luty 28, 2009, 11:09:15 »
Uuu, nawet o neiktórych sklepach nie wiedziałam.
Właśnie, jest w Gliwicach może jakiś sklep jeździecki? Gdzieś słyszałam, że ponoć był,ale mogę się mylić.
#link
"Sometimes it's better to light a flamethrower than curse the darkness."
Żeglarz
« #11 : Luty 28, 2009, 11:16:28 »
W Gliwicach w ośrodku jeździeckim Lukasyna jest jeszcze sklepik, ale podobno w likwidacji i mały wybór już jest.
#link
Strony:
[
1
]
Re-Volta.pl
|
Forum główne
|
Konie
| Wątek:
Sklepy jeździeckie na Śląsku