Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Wątpliwości dot. wyborów moderatorów - propozycje

poprzednia następna
Strony: 1 2 3 [4] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Wątpliwości dot. wyborów moderatorów - propozycje  (Przeczytany 8547 razy)
zen

Will I ever find my way again?

« #90 : Grudzień 16, 2008, 18:43:35 »
Odpowiedz cytując
opolanko-  rewir napisala swoje watpliwosci, naskoczyliscie na nia a  ja nie zauwazylam niczego passe w jej pytaniu. i sie do tego odnioslam.

taka juz jestem wink
#link
opolanka

psychologiem przez przeszkody

« #91 : Grudzień 16, 2008, 19:34:10 »
Odpowiedz cytując
Zen ja nie naskakiwałam na nikogo - odpowiedziałam najprościej jak się da, że uważam, że mniejsza ilośc głosów ma większą wartość dla głosującego i rozsądniej nimi będzie dysponował. Chciałam uniknąć typowania na czuja, jak w totolotku - mam jeszcze głos to strzele ... o tu. Chciałam, aby głosy były "rozdawane" rozsądnie i z wyczuciem.
Na dowód przytoczę tu własne słowa, które były jedyną moją odpowiedzią na pytanie Rewir:
Cytat: opolanka
Już odpowidama - ilośc głosów była moją decyzją. Chciałam, zeby miały dla Was większą wagę, bo jest ich tylko dwa, a modów będzie trzech. nic więcej.
.
#link
Strony: 1 2 3 [4] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Wątpliwości dot. wyborów moderatorów - propozycje

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.036 sekund z 17 zapytaniami.