Libella

|
|
« #30 : Listopad 26, 2008, 19:52:00 » |
|
W wakacje  z pikantnych szczegółów.... Były fajne ogniska  Jeździłyśmy nad jezioro żeby się kąpać (co prawda pływałyśmy z pijawkami ale kto by się przejmował...), odczas naczego pobytu były zawody skokowe  Aaa, i nawet jedno wesele było podczas naszego pobytu  Więc raczej się nie nudziliśmy 
|
|
Znalazłam swoje miejsce na ziemi:) szuffladka.blogspot.com
|
|
|
Mia

|
|
« #31 : Listopad 26, 2008, 22:17:00 » |
|
W najbliższym czasie zadzwonię do tej Białogóry  Dzięki 
|
|
|
|
|
Angeel

Mery & Marian :)

|
|
« #32 : Listopad 27, 2008, 23:14:00 » |
|
a my w Rakowcu bylismy u Mietka Zagora na ognisku  ja bym tez pojechala w wakacje ale nie wiem czy kasa bedzie ;/ 'takiego trenera to ze swieca szukac' co racja to racja  (ale nie chwalac sie, to Jurek dzwonil do mojego trenera pytac o rady  )
|
|
Próbując dogonić marzenia.
|
|
|
Gość
|
|
« #33 : Listopad 28, 2008, 16:04:00 » |
|
Angeel pisałaś już to kiedyś  a napiszesz kto jest twoim trenerem? może być na pm
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #34 : Listopad 29, 2008, 00:01:00 » |
|
ja też sobie wymyśliłam żeby jechać do pana Rucińskiego, ale niestety nie ma go juz w kuźni... przeniósł się pod Poznań (?) nie jestem do końca pewna, ale jak będę miała możliwość to napewno w wakację się do niego wybiorę. Super człowiek i wspaniały (co ważne opanowany) człowiek. Co do zgrupowań ja juz kolejny rok wybieram się na zgrupowanie do kuźni w ferie zimowe na trening z p.Jackiem Bobikiem, a w tym roku ujeżdzenie prowadzi Anna Bienias oraz Anna Mickiewicz.
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #35 : Listopad 29, 2008, 00:57:00 » |
|
help ;( szukam jakiegoś zgrupowania/konsultacji ujeżdżeniowych na ferie. Nic nie mogę znaleźć... Annaopol tak jak pisałam na samym początku odpada, szukam czegoć w dolnośląskim, wielkopolskim. Oczywiście coś z halą i dobrym trenerem, przyjeżdżałabym ze swoim koniem(tzn. 2os. z końmi). Szukam, szukam i wścieć się można.. dwudniowe zgrupowania w Absolucie też niabardzo bo nie ma noclegu i wyżywienia więc wyszło by całekiem sporo ;(
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #36 : Listopad 29, 2008, 09:02:00 » |
|
news odnośnie Rakowca że wylewają się fundamenty pod halę namiotową. jak wszystko dobrze pójdzie będzie za tydzień dwa gotowa do użytku
|
 "cham pozostanie chamem. na wieki wieków AMEN"
|
|
|
Angeel

|
|
« #37 : Listopad 29, 2008, 11:40:00 » |
|
deborah - wow to niedlugo juz wogole rok wczesniej trzeba sobie bedzie miejsce u nich zaklepywac. skoro hale beda mieli to bedzie tam pewnie tlum walil drzwiami i oknami. w koncu do takiego trenera... warto 
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #38 : Listopad 29, 2008, 11:41:00 » |
|
własnie jutro zamierzam sobie zarezerwować 3 miesiace na wiosnę.. bo z dwoma końmi to faktyczne cięzko będzie sie "wbić"  Jurek się narazie śmieje ale ja naprwdę przewiduję, że cięzko mu będzie "obsłużyć" wszystkich chętnych 
|
|
|
|
Dzionka

The time of my life

|
|
« #39 : Listopad 29, 2008, 11:50:00 » |
|
No właśnie, kiedy warto zaklepywać sobie miejsce? Dla 2 koni na wakacje (2 tyg.)? Wiosną wystarczy czy radzicie wcześniej?
|
 "Nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości" 
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #40 : Listopad 29, 2008, 11:56:00 » |
|
sądzę, że wiosną powinno starczyć... chociaż wakacje to taki czas kiedy Jurek ma bardzo dużo uczniów sezonowyc własnie.. skontaktuj się z Jerzym, albo lepiej jego menagerem-żoną na początku roku, i rzuć już temat i przewidywany trmin. potem przypomnij sie na wiosnę i potwierdź dokładnie 
|
|
|
|
Angeel

|
|
« #41 : Listopad 29, 2008, 12:04:00 » |
|
| deborah napisał: | | wakacje to taki czas kiedy Jurek ma bardzo dużo uczniów sezonowyc |
a mi sie udalo tak pojechac ze bylam tylko ja z kumpela u niego i jeszcze spotkalam tam kolege ktory przyjechal kupic konia,ale go namowilam zeby zostal z nami na 2 tyg 
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #42 : Listopad 29, 2008, 12:06:00 » |
|
w wakacje?
|
|
|
|
Angeel

|
|
« #43 : Listopad 29, 2008, 12:37:00 » |
|
tak, w wakacje 
|
|
|
|
|
szerek

|
|
« #44 : Listopad 29, 2008, 19:43:00 » |
|
a mozecie polecic jakas stajnie w mazowieckim do ktorej mozna pojechac na ferie zeby pojezdzic w dobrych warunkach? najlepiej, zeby byl nocleg na miejscu...
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #45 : Listopad 29, 2008, 19:51:00 » |
|
może kuźnia nowowiejska albo aromer?
|
|
|
|
|
lets-go

|
|
« #46 : Grudzień 29, 2008, 12:36:11 » |
|
Pytanie "orientacyjne": Trafiłam na wątek przypadkiem, w DE raczej nie mamy "zgrupowań na zamówienie", czasem jedziemy na konsultacje. Zaciekawiłam się, ale nie jestem w ogóle w temacie: Jakie są koszty, jak się rozkładają (i ile ich jest) treningi, kto oferuje takie "zgrupowania", kiedy są terminy. Może macie linki? Czy często korzystacie z takich zgrupowań oraz ile zazwyczaj jest uczestników (o podobnym, różnym poziomie, jakim?). Ogółem wszystko szczegółem  Z góry:  może sobie wakacje zaplanuję 
|
|
|
|
|
Lotnaa

I'm lovin it! :)
|
|
« #47 : Grudzień 29, 2008, 14:38:21 » |
|
A w Wielkopolsce to może Jaszkowo? Na wakacjach tam nie byłam i nie wiem, jak wyglądają treningi, ale miejsce śliczne.
|
|
|
|
|
ewuś

|
|
« #48 : Grudzień 29, 2008, 15:02:15 » |
|
a mozecie polecic jakas stajnie w mazowieckim do ktorej mozna pojechac na ferie zeby pojezdzic w dobrych warunkach? najlepiej, zeby byl nocleg na miejscu...
Jeśli interesują Cię treningi skokowe to polecam Jarosława Płatosa. Stacjonuje pod Radomiem. Hotel jest przy stajni. Oczywiście hala jest.
|
|
Kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno...
|
|
|
strawberry

|
|
« #49 : Grudzień 29, 2008, 19:21:40 » |
|
A mogli byście mi powiedzieć ile mniej więcej kosztowałby taki tygodniowy pobyt w Rakowcu?  Byłam w tym roku w Annopolu ale nie jestem zadowolona bo to "indywidualne podejście do każdego" to jeden wielki kit.
|
|
|
|
|
CeraŁ

dużo dużo zmian..
|
|
« #50 : Grudzień 29, 2008, 23:37:14 » |
|
A możemy zmienić temat na po prostu ' wakacje z koniem' ?  Bo nie chcę zakładać nowego, a chodzi mi bardziej o rekreacyjno wypoczynkowe wakacje a znów tu zrobię off topa pisząc o tym  :P
|
|
|
|
|
Libella

|
|
« #51 : Grudzień 29, 2008, 23:39:49 » |
|
kcj a ja uważam, że dobrze by było, żeby te 2 tematy były właśnie oddzielone  Wtedy łatwiej bedzie znaleźć- jak ktoś szuka wyjazdów treningowych to ma ten wątek, a jak wypoczynkowych to ma oddzielny. Więc moim zdaniem z czystym sumieniem możesz zakładać 
|
|
|
|
|
ewuś

|
|
« #52 : Grudzień 29, 2008, 23:47:40 » |
|
Popieram Libellę. Uważam, że bedzie lepiej gdy powstaną 2 osobne tematy. Będzie łatwiej odnaleść potrzebne informacje 
|
|
Kiedy Bóg drzwi zamyka, to otwiera okno...
|
|
|
feno

głos wolności

|
|
« #53 : Styczeń 05, 2009, 18:47:05 » |
|
Będzie może ktoś z kujawsko-pomorskiego/wielkopolskiego itd. w ferie w Rakowcu?
|
|
gdyby płacono za marzenia, byłbym na liście Forbesa
|
|
|
Dzionka

The time of my life

|
|
« #54 : Styczeń 19, 2009, 21:34:24 » |
|
Jak tam przygotowania do wyjazdów? Zaczynacie juz coś planować albo bookować sobie miejsca? U mnie zawsze sesja zimowa kojarzy się z planowaniem wakacji, więc mnie naszło na rozkminki logistyczne  Kto się wybiera do Rakowca w te wakacje?
|
|
|
|
smarcik

dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
|
|
« #55 : Styczeń 19, 2009, 22:08:06 » |
|
Jeśli interesują Cię treningi skokowe to polecam Jarosława Płatosa. Stacjonuje pod Radomiem. Hotel jest przy stajni. Oczywiście hala jest.
mogłabyś powiedzieć coś więcej na ten temat?  jaka jest cena, jakieś opinie? opłaca się jechać w wakacje na 2 tygodnie? 
|
teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!  
|
|
|
Libella

|
|
« #56 : Styczeń 19, 2009, 22:08:58 » |
|
Ja wybieram się do Rakowca, może nawet na sporą część wakacji.... ale narazie Ciii żeby nie zapeszać 
|
|
|
|
|
Dzionka

The time of my life

|
|
« #57 : Styczeń 19, 2009, 22:12:25 » |
|
A co masz na myśli przez sporą część wakacji? Ja pewnie pojadę na co najmniej 2 tyg, bo na krócej to nie ma sensu konia tyle kilometrów wieźć i za dużo to bym się nie nauczyła 
|
|
|
|
Klami

BHT

|
|
« #58 : Styczeń 19, 2009, 22:25:38 » |
|
Dzionka, Ja bym sie z wieeeeelka checia wybrala do Rakowca na jakis czas w wakacje. Nie wiem tylko czy moj kon juz bedzie mogl byc w treningu. Jesli nie, to wyjazd nie mial by sensu. A jesli tak to prawie na 100% uderzam. Zobaczymy. Jesli bym mogla to pisze sie na ustalenie jakiegos wspolnego terminu... 
|
|
|
|
|
Dzionka

The time of my life

|
|
« #59 : Styczeń 19, 2009, 22:41:16 » |
|
OK, byłoby super  Daj koniecznie znać czy i kiedy by ci pasowało jechać, to się we 3 (bo Libelli też się na pewno uda wybrać!!) tam ustawimy 
|
|
|
|