Tania

|
|
«Start : Lipiec 06, 2009, 09:22:09 » |
|
Właśnie. Zwłasza w upały daje w kość. Macie jakieś modele/marki godne polecenia? Kupiłam taki pancerno-sportowy biustonosz -ale latem czuję się jakbym siodło miała przywiązane do biustu.  A i tak w kłusie ćwiczebnym mam falowanie irytujące. "Niewymowne" też albo się skręcają albo wrzynają tu i ówdzie. Jakieś pomysły?
|
|
Грива ветра, грива дыма, Грива бури и огня
|
|
|
wawrek
Sułtan Kosmitów
Global Moderator

|
|
« #1 : Lipiec 06, 2009, 09:30:12 » |
|
tak, dawajcie od razu poglądowe foto!
|
|
|
|
|
Tania

|
|
« #2 : Lipiec 06, 2009, 09:32:13 » |
|
tak, dawajcie od razu poglądowe foto!
Filmiki nawet. Kłus ćwiczebny. 
|
|
|
|
|
asds

Szamotom mówimy ciche nie

|
|
« #3 : Lipiec 06, 2009, 09:41:24 » |
|
Tania znam twój ból ale pociesze cie ze jest ratunek. Sama mam podobny problem przy moim biuście i miseczce -80E. Nie musze chyba ci mówic co się dzaiło jak skakalismy z koniem przeszkody  . W końcu polecono mi odpowiedni stanik do jazdy. Mianowicie stanik Triumpha z serii Minimizer na szerszych ozdobnych ramionkach. Trzyma bardzo dobrze i jets wygodny. Ja swój kupiłam woutlecie Triumpha koło siebie za około 80 zł.
|
|
|
|
|
Tania

|
|
« #4 : Lipiec 06, 2009, 09:44:05 » |
|
Dzięki- właśnie typ mi był potrzebny.Też mam taki rozmiar . Ten mój pancerno/sportowy ma taki jakiś pas pod biustem jak popręg -nie wiem po co? O, i miałam ten Energy N i ramiączka w upały.... 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2009, 09:54:36 wysłane przez Tania »
|
#link
|
|
|
|
Dramka

|
|
« #5 : Lipiec 06, 2009, 09:55:55 » |
|
Ja mam rewelacyjne stanik sportowy bezszwowy TCM. Dobrze trzyma, oddycha i nie uwiera. Jak druga skóra. Tylko materiał od użytkowania intensywnego przeciera sie i robi sie siateczka. Mogę wstawić fotke. 
|
|
Nie osiągnie nigdy championatu blasku kto się wraz z koniem nie tarzał w piasku.
|
|
|
SIWA FOLBLUTKA

i jej miedziana arabka

|
|
« #6 : Lipiec 06, 2009, 09:58:28 » |
|
asds gdzie obok Ciebie jest outlet Triumpha? Podaj dokładny adres i najlepiej autobusy jakie tam dojeżdżają 
|
|
|
|
|
Tania

|
|
« #7 : Lipiec 06, 2009, 10:02:28 » |
|
Warek sobie żartuje a ja bym chciała zobaczyć faceta w upał w czymś takim: 
|
|
|
|
|
Dramka

|
|
« #8 : Lipiec 06, 2009, 10:03:46 » |
|
Te szerokie ramiaczka odpadaja  Triumpch Minimizer na allegro http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&string=Triumph+Minimizer+ asds, Czy ten stanik zmniejsza biust?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2009, 10:05:38 wysłane przez Dramka »
|
#link
|
Nie osiągnie nigdy championatu blasku kto się wraz z koniem nie tarzał w piasku.
|
|
|
Tania

|
|
« #9 : Lipiec 06, 2009, 10:13:31 » |
|
A majtki? Są jakieś idealne? Ja chyba kupię takie bawełniane gacie długie do aerobiku/zamiast bryczesów/ i będę w ogóle bez jeździć.
|
|
|
|
|
nitka

|
|
« #10 : Lipiec 06, 2009, 10:16:27 » |
|
kupcie sobie najpierw stanik w odpowiednim rozmiarze  na pewno nic nie będzie "latać" prwidłowa rozmiarówka stanikowa nie zaczyna się od 75a - jak głosi ta badziewna firma Triumph - tylko co najmniej od 60 - w górę warto zajrzeć=> lobby biuściastych-
|
|
|
|
|
Tania

|
|
« #11 : Lipiec 06, 2009, 10:29:10 » |
|
W jakim sensie odpowiednim? To mamy za duże? Możliwe.
|
|
|
|
|
Karolcia

|
|
« #12 : Lipiec 06, 2009, 10:31:44 » |
|
chyba chodzi o to, że większość ma źle dopasowane rozmiary. Zarówno w obwodzie jak i w kwestii rozmiaru mieseczki. Przeważnie są za małe
|
|
Nigdy nie wchodź w dyskusje z debilem. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
|
|
|
nitka

|
|
« #13 : Lipiec 06, 2009, 10:32:15 » |
|
W jakim sensie odpowiednim? To mamy za duże? Możliwe.
Tak - znakomita większość kobiet nosi za duże staniki w obwodzie, a za małe miseczki.
|
|
|
|
|
ElaPe

Radosne Galopy Sp. z o.o.

|
|
« #14 : Lipiec 06, 2009, 10:34:03 » |
|
od biedy można sobie 2 biustonosze założyć na raz. Też dobrze trzyma taki pancerz.
Kiedyś skusiłam się na prawdziwy sportowy biustonosz z jakiegoś sklepu internetowego z USA chyba. Nie powiem, pancerny był. Totalnie NIC się nie trzęsło bo był jak zbroja. Jedynie co, to podduszał, jakoś tak się człowiek czuł jakby ciągle oddechu brakowało. I leży sobie nieużywany więc.
|
 Brylant Dyskusji Wszelakiej
|
|
|
asds

|
|
« #15 : Lipiec 06, 2009, 10:48:39 » |
|
Tak mój biustonosz to dokłądnie ten model : http://www.allegro.pl/item659397980_triumph_biustonosz_charming_minimizer_wp_r_90e.htmlPomniejsza on o około 1 rozmiar biust. JEsli chcecie moge wstawic zdjecie różnicy na sobie przy normlanym staniku i charmingu Siwa_folblutka..Outlet Triumpha jes w \Fashion House w Piasecznie. A w weekend jak przyjdziesz z jakims starym stanikiem np. no name to dodatkowo dostajesz 30% rabatu na nowy stanik. Ja za swój Charming zpłaciłam 69 zł po oddaniui starego stanika  Co do bielizny to nosze zwykłe figi, ale koniecznie 100% baweły bez dodatku żadnych syntetyków bo tak zdrowiej dla pupy latem w pełnych lejach 
|
|
|
|
|
Gillian

four letter word

|
|
« #16 : Lipiec 06, 2009, 10:59:47 » |
|
ElaPe, ja obecnie jeżdże w dwóch i daje to minimalny efekt. Niestety Bozia zrobiła sobie ze mnie mało smieszny żart i wpakowała mi taki przerost, że byłam z tym "problemem" u gorseciarki - po pół godziny się załamała  NIC nie pomaga. Trzęsie się, skacze, faluje, zęby mi wybija  jak patrzę na niektóre fotki, to aż mi się płakac chce 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 06, 2009, 11:12:48 wysłane przez Gillian »
|
#link
|
a jak nie Ty - to kto mi został...?
|
|
|
asds

|
|
« #17 : Lipiec 06, 2009, 11:08:56 » |
|
Gillian spróbuje tego Triumpa jets rewelacyjny naprawdę 
|
|
|
|
|
Gillian

four letter word

|
|
« #18 : Lipiec 06, 2009, 11:12:06 » |
|
właśnie zamówiłam takowy z allegro, zobaczymy co się stanie
|
|
a jak nie Ty - to kto mi został...?
|
|
|
halo

|
|
« #19 : Lipiec 06, 2009, 11:13:25 » |
|
Wieki temu pożegnałam się z bawełnianymi "niewymownymi" - są beznadziejne! Tylko mikrofaza - najlepiej bezszwowa mikrofaza  A gdy mnie pytali podopieczni/rodzice o strój do jazdy  to na trzeciej pozycji "listy" leciało "majtki"!  (dla facetów - także).
|
|
Człowiek kulturalny musi dojść do najwyższego artyzmu w trzech rzeczach: chodzeniu po mieście, ujeżdżaniu konia i elokwencji. L. Alberti.
|
|
|
|
|
Karolcia

|
|
« #21 : Lipiec 06, 2009, 11:41:49 » |
|
chyba kwestia upodobań. Znam osoby które jeżdżą tylko i wyłącznie w bokserkach oraz takie które nie uznają niczego innego niż stringi. Zależy co kto lubi 
|
|
Nigdy nie wchodź w dyskusje z debilem. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
|
|
|
salto piccolo

|
|
« #22 : Lipiec 06, 2009, 11:58:58 » |
|
Wy na prawde zwracacie uwage na takie rzeczy?Ja jezdze po kilka koni dziennie,pracuje i nie zauwazylam zeby mi cokolwiek przeszkadzalo mimo najwiekszych upalow,i najbardziej wykonczajacych skokow.Chociaz ostatnio wsiadlam z braku-laku w koronkowych majtkach i myslalam ze po 2 koniach umre  Musialam podjechac do sklepu i kupic zwykle bawelniane zeby nie umrzec przy nastepnych 
|
Stadko sie powieksza 
|
|
|
Strucelka

Kto nie walczy o swoje marzenia, nie jest ich wart
|
|
« #23 : Lipiec 06, 2009, 12:08:49 » |
|
ja myślę że przy dobrym dopasowaniu stanika nic nie będzie "skakać"  a co do majtek, to najlepsze chyba takie "babcine"  choć zależy co kto lubi, niektóre panie w stringach też lubią jeździć 
|
It's my life, it's now or never!  
|
|
|
|
|
Moona

|
|
« #25 : Lipiec 06, 2009, 12:17:36 » |
|
asds, przy drugiej opcji piersi rozchodzą się... na boki czy tylko tak to wygląda na tym zdjęciu?
|
|
|
|
|
asds

|
|
« #26 : Lipiec 06, 2009, 12:30:18 » |
|
Nie wiem o jakie rozchodzenie ci chodzi. Piersi są mocniej przyciśniete do klatki piersiowej, ale nie rozchodzą się na boki frontem.
|
|
|
|
|
Moona

|
|
« #27 : Lipiec 06, 2009, 12:34:16 » |
|
Nie o front mi chodziło, a o ogólną szerokość "od wypukłości z boku do wypukłości z drugiego boku"  Ale po Twoim poście wnioskuję, że rzeczywiście tak jest - dociśnięcie powoduje rozłożenie na boki.
|
|
|
|
|
Lena

from the tangoworld
|
|
« #28 : Lipiec 06, 2009, 12:53:52 » |
|
A majtki? Są jakieś idealne? Ja chyba kupię takie bawełniane gacie długie do aerobiku/zamiast bryczesów/ i będę w ogóle bez jeździć.
bezszwowe najlepiej, przynajmniej jak dla mnie 
|
|
|
|
|
Epikea

|
|
« #29 : Lipiec 06, 2009, 13:05:09 » |
|
a ja polecam boxerki BRUBECK sprawdziły sie nawet na 8 godzinnym rajdzie