Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Czy moja koleżanka jest zbyt ciężka na jazdę ?

poprzednia następna
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Czy moja koleżanka jest zbyt ciężka na jazdę ?  (Przeczytany 651 razy)
anna10510

«Start : Grudzień 31, 2011, 15:35:37 »
Odpowiedz cytując
Niedawno moja koleżanka powiedziała mi że chciała by od wiosny zacząć jeździć konno. Dopytywała się jak jest w ośrodku itp. Niby nie mam nic przeciwko ale z racji że „jest przy  kości” albo gorzej spytałam się ile waży i ile ma cm wysokości, na początku nie chciała mi powiedzieć ale się złamała i dowiedziałam się że waży 85kg przy 173cm. Czy to nie będzie krępowało jej ruchów i przeszkadzało koniu i czy mam nie zacząć jej tego odraczać ?  :S
#link
"Nie konwersuj z debilem, bo ściągnie Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
Strzyga

Życzliwościowy Przodownik Pracy

« #1 : Grudzień 31, 2011, 16:01:14 »
Odpowiedz cytując
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,13792.0.html
#link
ZŁO Dobro Dobro Strzyga Forester

Cytat: JARA
Co złego to Strzyga.
Moje prywatne halucynacje
ElaPe

Radosne Galopy Sp. z o.o.

« #2 : Grudzień 31, 2011, 16:59:48 »
Odpowiedz cytując
technicznie rzecz biorąc...

ale fajny temat na techniczne wink
#link

Brylant Dyskusji Wszelakiej
smarcik

dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.

« #3 : Styczeń 01, 2012, 16:43:20 »
Odpowiedz cytując
KONIU  zemdlal (tak abstrahując od dziwnego działu.. chyba, że to jest problem natury technicznej  wink )

Większość znanych mi jeżdżących dorosłych mężczyzn waży ok 80 kg i KONIU to nie przeszkadza. A że koleżanka jest niższa, a co za tym idzie większa wszerz to tylko jej problem- najwyżej będzie się męczyć przy wsiadaniu (stołek też fajna rzecz..).

Wybaczcie, ale poczułam się w obowiązku odpowiedzieć na to pytanie (chociaż wydało mi się takie trochę w stylu "czy Murzyn może jeździć na czarnym koniu? bo może instruktor go nie zauważy")
#link
teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!

katija
Global Moderator
Skąd: za pewnym wzgorzem trzebnickim, w wawozie ciemnym ;).

K&H SQUAD

Moje ogłoszenia
« #4 : Styczeń 01, 2012, 17:55:10 »
Odpowiedz cytując
jako, ze watek na dany temat istnieje, a ten dodatkowo jest w zlym dziale, zamykam.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,6197.390.html
« Ostatnia zmiana: Styczeń 01, 2012, 18:01:02 wysłane przez katija » #link
guidam zza stodoly wink

GNIADY B/O !!!
gwaltownie spadla mi tolerancja na pociskanie pierdoletow i smazenie skwar...
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Techniczne  |  Pomoc, uwagi, testy  |  Wątek: Czy moja koleżanka jest zbyt ciężka na jazdę ?

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.033 sekund z 18 zapytaniami.