Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

poprzednia następna
Strony: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 182 Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)  (Przeczytany 229442 razy)
zen

Will I ever find my way again?

« #1140 : Luty 04, 2012, 21:49:30 »
Odpowiedz cytując
Jeszcze raz dziękuję za miłe słowa, jak tylko abre mi coś podeśle, to się podzielę kwiatek

#link
kujka

new better life mode: on

« #1141 : Luty 04, 2012, 21:55:30 »
Odpowiedz cytując
amnestria, no to mam nowe przezwisko dla Gilka-debilka (miejmy nadzieje ze drugi trzon tymczasowo)!
#link

GILU GILU NA BADYLU    FEEL THE GIL
Gillian

four letter word

WWW Moje ogłoszenia
« #1142 : Luty 04, 2012, 23:43:23 »
Odpowiedz cytując
Ale fajnie, stępowałam dziś na Kudłatku pierwszy raz od dwóch miesięcy  hurra!  hurra!  hurra!  zamarzła mi dupa na kamień, nogi mnie bolą ale morda się śmieje  hurra! no nie ma życia bez jazdy, no!  konik
#link
a jak nie Ty - to kto mi został...?
Atamanka

good times, bad times

« #1143 : Luty 04, 2012, 23:49:13 »
Odpowiedz cytując
Zu ja wiem, czy pocieszy... ja jestem prawie codziennie, lecz szczytem jest wyczyszczenie, pomizianie, dokarmienie... na jedno prawie wychodzi wink
#link
Angeel

Mery & Marian :)

Moje ogłoszenia
« #1144 : Luty 04, 2012, 23:50:30 »
Odpowiedz cytując
Morticia - nie ma za co  hihi Ale nie przyznalam sie, ze to Ty :P Wiec uznajemy, ze pozostalas anonimowa duży uśmiech
Nasturcja - heheh, nalezy zapytac samej zainteresowanej :P (patrz powyzej duży uśmiech ) No wlasnie, ile Zar ma lat ? Wyglada dalej jak dzieciak duży uśmiech
#link
Próbując dogonić marzenia.
konwalia

spójrz za siebie

Moje ogłoszenia
« #1145 : Luty 04, 2012, 23:51:21 »
Odpowiedz cytując
Zu, Amnestria tak to ona  wink
jeszcze takie mamy  lol :
#link

ta zła, co konia męczy uśmiech
Nasturcja-Renata

Rudy krawaciarz ;)

« #1146 : Luty 05, 2012, 12:29:51 »
Odpowiedz cytując
Konwalia gratki i samej radości z dzierżawy. Śliczny koń

Atamanka dziękuję  kwiatek Misiek jest, oj tak. On już zaczął zarastać w połowie września  ke
Ja się przeniosłam na zimę do stajni z halą, żeby móc pracować z Żarem, choć różnie to wychodzi  wink Np. w tym tygodniu, nic konkretnego nie mogłam zrobić, bo musiałam po prostu przejeździć jego fochy  am Cóż, raz lepiej, raz gorzej  wink Może jak się trochę ociepli, to będziecie chodzić na spacerki  oczy2 

juliadna dzięki  kwiatek

Nekanowa pokazuj konia częściej, bardzo ładny jest,  uśmiech a derka bardzo kolorowa  hihi

kujka, Angeel 12.03 skończy 6 lat

kujka nazwę tych lodów w sumie można odczytać jako Gilek lub Gibek, bo ten ogonek jest tak jakoś dziwnie zawinięty  wink

Zu najważniejsze, że operacja udana. Pozdrowienia dla mamy. Niech się trzyma ciepło. Dzielna z niej kobita  uśmiech

amnestria Dziękuje  kwiatek Ano trochę przytył, no i futro robi swoje  wink Więcej to mam tylko takie nudne w stój, robione na potrzeby szmat  wink A jak Duszek?
#link

ŻADONKA 01/07/1997-28/11/2009
cieciorka

kocioł bałkański

Moje ogłoszenia
« #1147 : Luty 05, 2012, 12:52:42 »
Odpowiedz cytując
amnestria, bo on się na prawdę gibie, widziałam. swoją drogą, dla mnie przez to gibanie dość obrzydliwy...
#link
Zygzak

niedoszły pseudo-skoczek

« #1148 : Luty 05, 2012, 14:58:46 »
Odpowiedz cytując
a ja tutaj ogłoszę, że moje siwe stworzenie dziś kończy 8 lat!! uśmiech byłam u niego na chwilkę tylko dać marchewek i jabłek, bo jestem chora i na dłużej nie wychodzę aktualnie z domu... zdjęcie jubilata niestety z 14 stycznia, bo nowszych nie mam na razie wink

#link
bo przyjaciel prawdziwy, to mój konik siwy wink

Dzionka

The time of my life

Moje ogłoszenia
« #1149 : Luty 05, 2012, 15:06:43 »
Odpowiedz cytując
Zygzak, najlepszego dla siwego! Myślałam, że on starszy, nie wiem dlaczego uśmiech I łączę się  w bólu chorowania, zaraz mnie coś trafi po prostu ehh
#link

"Nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości" uśmiech
juliadna

siwek czarnogrzywek <3

WWW Moje ogłoszenia
« #1150 : Luty 05, 2012, 15:11:13 »
Odpowiedz cytując
Gillian [/b] ła! No to bomba! Superancko duży uśmiech
Zygzak najlepszego dla jubilata  kwiatek 

I łączę się  w bólu chorowania, zaraz mnie coś trafi po prostu ehh

mi już nie starcza chusteczek  marze Zdrówka dla Wszystkich
#link

galopada_

Honorowy członek KVP !

WWW Moje ogłoszenia
« #1151 : Luty 05, 2012, 15:12:16 »
Odpowiedz cytując
konwalia o moja gniada uśmiech jeden z fajniejszych młodziaków jakie pracowalam wink
#link
LP ekstrawertyk, PP ekstrawertyk i blondynka=problemy :p

Zygzak

niedoszły pseudo-skoczek

« #1152 : Luty 05, 2012, 15:28:57 »
Odpowiedz cytując
Dzionka, juliadna dziękujemy uśmiech no w tym roku jakoś mnie rozłożyło konkretnie  marze  pewnie przez te mrozy, bo tak to zawsze byłam na tyle na chodzie, żeby do konia jeździć i ogólnie jakoś żyłam, a teraz...
gorączkę 38,5 to nie pamiętam kiedy ostatni raz miałam i jak tyle zobaczyłam na termometrze to się załamałam, bo akurat w czasie sesji, gdzie w domu nie posiedzę, bo trzeba na egzaminy biegać  am
#link
bo przyjaciel prawdziwy, to mój konik siwy wink

Atamanka

good times, bad times

« #1153 : Luty 05, 2012, 15:37:52 »
Odpowiedz cytując
Zygzak ode mnie też lecą najlepsze życzenia dla Siwusa kwiatek zdrówko I zdrówka dla Ciebie oczywiście!

Też pewnie zaraz będę chora, dziś padło nam ogrzewanie w stajni w socjalu, nie było nawet gdzie się ogrzać, brrr :0

Z Argosem rano poszliśmy na spacer w ręku, kocham tego zwierza, jest niesamowity. Najpierw, jak to przystało na konia prawie się nie ruszającego, odstawił radosną brykającą akcję, lecz gdy spostrzegł, że nogi rozjeżdżają mu się na wszystkie strony ograniczył się do podgryzania mi kaptura i popychania mnie nosem na zasadzie "Pańcia, szybciej no!" lol
I moja radosna twórczość kopystką w Arkowym boksie, przepraszam za ten wszędobylski nos wink
#link
lostak

raagaguję tylko na Domi

« #1154 : Luty 05, 2012, 20:23:12 »
Odpowiedz cytując
to dziwne uczucie oddac swojego podstawowego konia w rece trzech forumowych ciotek: efki, epk i ritki  i nie miec go w stajni wink
#link
Kyra Kyrklund w Polsce!!!
Dzionka

The time of my life

Moje ogłoszenia
« #1155 : Luty 05, 2012, 20:26:30 »
Odpowiedz cytując
lostak, a co on robi we Wrocku i czemu aż tak daleko uśmiech? Btw szkoda, że tych fajnych młodziaków w ogóle nie pokazujesz, bo co jeden to był lepszy...
#link

"Nie daj mi Boże, broń Boże, skosztować tak zwanej życiowej mądrości" uśmiech
kujka

new better life mode: on

« #1156 : Luty 05, 2012, 20:26:41 »
Odpowiedz cytując
lostak, ale wroci razem z efka, czy nie wroci?
#link

GILU GILU NA BADYLU    FEEL THE GIL
Mo B.

« #1157 : Luty 05, 2012, 20:37:52 »
Odpowiedz cytując
lostak Wysłałaś Otello do Wrocka? W celach treningowych or what? wink

Pozdrawiamy z Siwym Brudasem z dzisiejszego mroźnego Jeziórka
#link
Jestem twoimi oczami.
xxmalinaxx

(Mało)polski koń szlachecko-rycerski

« #1158 : Luty 05, 2012, 20:49:49 »
Odpowiedz cytując
A ja w pozdrawiam w niedzielny wieczór z małą porcją fotek (by Nalle) z dzisiejszej baaardzo rozbrykanej sesji  kwiatek

I już nas nie ma wink
#link
Nisko latający kucyk z motorkiem w zadzie <3
amnestria

excuses, excuses

« #1159 : Luty 05, 2012, 20:53:54 »
Odpowiedz cytując
Mo B., a Wy już normalnie pracujecie? Jak tam u Was sprawy zdrowotne na chwilę obecną wyglądają? (ps uwielbiam Siwego! kocham)

xxmalinaxx kocham Waszą parę! emoty327 A Muskat widzę hasa wesół hihi Super, więcej!
#link
Szanse jedna na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
efka

CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom

Moje ogłoszenia
« #1160 : Luty 05, 2012, 21:03:00 »
Odpowiedz cytując
lostak, haha, Otek był na spacerku i poszedł już spać, odmeldowuję się i czekam na Ciebie jutro wink
#link
sei

. let's grow old together & die at the same time .

WWW Moje ogłoszenia
« #1161 : Luty 05, 2012, 21:09:50 »
Odpowiedz cytując
Nasturcja-Renata, brak nowych zdjęć wink tylko na hali da się jeździć a na takie warunki mam za słaby aparat. miała nas odwiedzić prawdopodobnie strzyga, ale nie wiem czy warto ją ciągnąć aż z nad morza jak w teren nawet nie da się wyjechać smutek wszystko pozamarzane. zdarza się, że konie nie wychodzą na dwór nawet...
a my stoimy dalej w łodzi uśmiech o tu - endurance.com.pl

jakieś sprzed ~2 tygodni uśmiech

xxmalinaxx, super sesja!  duży uśmiech
#link

konwalia

spójrz za siebie

Moje ogłoszenia
« #1162 : Luty 05, 2012, 21:11:30 »
Odpowiedz cytując
galopada_ twoje twoje  wink zróbcie mi drugą taką to kupuje!  duży uśmiech
Mo B. super Siwemu w tej derce. W sumie, w czym mu nie jest ładnie?
xxmalinaxx fajnie razem wyglądacie  wink
a my z Divą sprawdzałyśmy dzisiaj, czy piłka oby napewno nie gryzie. Robi postępy  lol

#link

ta zła, co konia męczy uśmiech
Mo B.

« #1163 : Luty 05, 2012, 21:16:00 »
Odpowiedz cytując
xmalinax Normalnie jak bym widziała niewybieganego Siwego  cool Ostatnie zdjęcie hihi
amnestria Teraz już normalnie, możemy już nawet porządniej żużlować galopem, tylko chwilowo dla nas za zimno i koń jest jedynie lekko ruszany.
sei Masz jakieś plany, żeby go mieć bliżej? Ty teraz jesteś w Warszawie?
konwalia on jest w 2 derkach  hihi
#link
Jestem twoimi oczami.
lostak

raagaguję tylko na Domi

« #1164 : Luty 05, 2012, 21:18:33 »
Odpowiedz cytując
kujka, Mo B. pojechal na wycieczke, mam nadzieje ze wroci, jutro dolacze do wycieczki.  efka tez mam nadzieje wroci bo inaczej jej facet urwie mi glowe;)
dzionka, mlodziaki pokazemy za... 4 lata cool cool ale dziekujemy, rzeczywiscie stawka mlodych w stajni jest zajeb..., az ciarki przechodza.
#link
Kyra Kyrklund w Polsce!!!
gryglodor

WWW Moje ogłoszenia
« #1165 : Luty 05, 2012, 21:22:56 »
Odpowiedz cytując
Nareszcie aparat wrócił z naprawy i mam zdjęcia z Banitką, którą jeżdżę od września. wink Nasze pierwsze wspólne zdjęcia, co prawda z jazdy z hali, ale zawsze coś. wink Ale kobyła jest kompletnym przeciwieństwiem Mojej Siwej, bo umie pięknie zapozować do fot i bardzo korzystnie wychodzi na fotach! wink
#link

rybka

Różowe okulary..

Moje ogłoszenia
« #1166 : Luty 05, 2012, 21:27:04 »
Odpowiedz cytując
lostak, a może by tak bloga Otkowi założyć z wrażeń z wycieczki  cool tak ku  radości ciekawskich  oczy2
#link
rodeo-dressage...
xxmalinaxx

(Mało)polski koń szlachecko-rycerski

« #1167 : Luty 05, 2012, 21:36:24 »
Odpowiedz cytując
amnestria pięknie dziękujemy!  kwiatek Ano, Muskacik hasa, bo zdrowy, łazi sobie po wybiegach i nie przemęcza się tej zimy specjalnie - sądzę, że bardzo mu to odpowiada wink
sei dzięki uśmiech Twoje zdjęcia również świetne - ale czemu tak mało? Masz fantastycznego konia uśmiech
konwalia  kwiatek
Mo.B one wszystkie zimą takie szalone są  hihi
#link
Nisko latający kucyk z motorkiem w zadzie <3
sei

. let's grow old together & die at the same time .

WWW Moje ogłoszenia
« #1168 : Luty 05, 2012, 21:38:04 »
Odpowiedz cytując
Mo B., i tak i nie.
szczerze mówiąc szkoda mi go stamtąd zabierać. ma super warunki. wiem że nic mu się nie stanie. ludzie fajni (i nie za dużo). a tu w wawie nie znajdę blisko nic za taką ceną jaką mam tam (nie podam dokładnie z różnych przyczyn ale...) 800-1200 + naprawdę super kowal, który nie zdziera ze mnie kasy, a robi naprawdę tak że mucha nie siada. młody chłopak z odpowiednim podejściem i sprzętem. ma chyba wszystko w tym swoim samochodzie  hihi opieka weterynaryjna - pan piotr szpotański, co mówi samo za siebie.

z drugiej strony jestem egoistką i chciałabym go zabrać, żeby mieć bliżej siebie. no ale... zobaczymy jak to życie się ułoży wink

pokaż więcej siwego! uśmiech

xxmalinaxx, dzięki w imieniu pana grubasa wink zdjęć nie ma, ponieważ pogoda zabija  lol
#link

Karla:)

Moje ogłoszenia
« #1169 : Luty 05, 2012, 21:53:04 »
Odpowiedz cytując
Lostak, trzymam kciuki -macie zloic tylko reszcie!
a blog w wyjazdow fajna sprawa- zreszta Otys pisal do Mamy jak byl w klinice i sie ciotka nim opiekowala;)
#link

nie udzielam porad wet via net
Strony: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 182 Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: Kącik Rekreanta cz. V (rok 2012)

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.052 sekund z 17 zapytaniami.