Gość
|
|
«Start : Listopad 16, 2008, 21:31:00 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 03, 2012, 10:35:38 wysłane przez katija »
|
#link
|
|
|
|
Gość
|
|
« #1 : Listopad 16, 2008, 21:47:00 » |
|
'-' dla sklepu www.stajnia.sklepna5.pl czekałam 2 mies na czaprak, i czekałabym jeszcze długo gdybym go nie odmówiła ;] miałam czekać 2,3 tyg, zero kontaktu ze strony sklepu ze będą jakieś opóźnienia..
|
|
|
|
|
W&W
|
|
« #2 : Listopad 16, 2008, 21:51:00 » |
|
wielki + dla sklepu DLA_KONIA naprawde rewelacja w pon zrobiłam przelew a w czwartek rano miałam już derki. Rewelacyjny kontakt.
|
|
|
|
|
kujka

new better life mode: on

|
|
« #3 : Listopad 16, 2008, 22:14:00 » |
|
SUPER PLUS dla sklepu KONIK przelew poszedl w czwartek, wczoraj dostalam derke. super 
|
 GILU GILU NA BADYLU FEEL THE GIL
|
|
|
fin

|
|
« #4 : Listopad 17, 2008, 14:11:00 » |
|
Ogromny + dla InterApi, mimo że nie jest to typowy internetowy sklep, to po napisaniu maila można sie dogadać. Bardzo miły komtakt, szybki, ekspresowa przesyłka i ceny konkurencyjne  Polecam także Amigo i Animalia - wiele razy tam zamawiałam i nigdy się nie nadziałam, a wybór jest duży 
|
|
Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchett
|
|
|
Achaja

|
|
« #5 : Listopad 17, 2008, 14:15:00 » |
|
W jakim sklepie internetowym można zamówić czaprak Schockemohle? Nie mogę żadnego znaleźć.
|
|
|
|
|
pestka

|
|
« #6 : Listopad 17, 2008, 14:22:00 » |
|
|
|
|
|
|
Libella

|
|
« #7 : Listopad 17, 2008, 14:22:00 » |
|
|
|
Znalazłam swoje miejsce na ziemi:) szuffladka.blogspot.com
|
|
|
Achaja

|
|
« #8 : Listopad 17, 2008, 14:25:00 » |
|
Dzięki, dziewczyny 
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #9 : Listopad 17, 2008, 16:00:00 » |
|
Złożyłam zamówienie w tym sklepie Kantar. Zdam relacje jak się sklep sprawuje bo chyba jest dość mało znany 
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #10 : Listopad 17, 2008, 18:32:00 » |
|
+ amigo.pl-jak zawsze +/- dla konik.com.pl zawsze szybko itp. a teraz nie moge sie skontaktowoac bo zamawialam jak mi poradzono [wczesniej swietny kontakt] zamowilam rzecz ktorej nie bylo w sklepie internetowym ale w realnym bylo i nie mam teraz kontaktu ile dokladnie rzeczy wynosi ;/
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #11 : Listopad 17, 2008, 21:35:00 » |
|
kolejny mega plus dla siodlarnia.com thermooficerki super. na żywo wyglądają dużo lepie niż na fotkach.. jestem mega zadowolona 
|
 "cham pozostanie chamem. na wieki wieków AMEN"
|
|
|
MoniaaA

|
|
« #12 : Listopad 17, 2008, 21:45:00 » |
|
mały + dla GNL. Niby wszystko do mnie dotarło ale ile zachodu było... Najpierw złożyłam zamówienie, nie było wszystkiego na miejscu wiec zgodziłam się poczekać te 2 tygodnie, czekałam prawie 4. Przysłali kantar, za mały. Rękawiczek miało nie być a były. Brakowało jeszcze 2 czy 3 rzeczy. Kontakt raczej dobry, cały czas miałam odpowiedzi i informacje. Jednak odniosłam wrażenie ogólnego nieładu i niezorganizowania panującego w tym sklepie, ale może to tylko chwilowe i ja akurat miałam pecha, że trafiłam na taki okres.
|
Od dziś kontakt TYLKO meilowy Najlepszym przyjacielem jest ten kto nie pytając o powód twojego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość...  
|
|
|
Karutek

|
|
« #13 : Listopad 18, 2008, 10:32:00 » |
|
Zamawiał ktoś moze ze sklepu konskisklep.home.pl?
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #14 : Listopad 18, 2008, 12:58:00 » |
|
gdzie mogę jeszcze dostać produkty Pharmaki?
|
|
|
|
|
Karutek

|
|
« #15 : Listopad 18, 2008, 18:16:00 » |
|
Ludzieee ja Was ładnie proszę www.konskisklep.pl pierwszy raz się z nim spotykam,a są tam wszystkie produkty,które chce kupić i są taniej.Jak oceniacie ten sklep na oko? Kupował tam ktoś?
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #16 : Listopad 18, 2008, 18:25:00 » |
|
czy możecie polecić sklep internetowy gdzie w miarę szybko i sprawnie można kupić mattesa z ciemnym futrem (nie z podstawowym, naturalnym) poprzednio na zielono - czarnego musiałam prawie miesiąc czekać, gdzie odbędzie się to w miarę sprawnie i nie przepłacę?
|
|
|
|
|
Laguna

|
|
« #17 : Listopad 18, 2008, 19:47:00 » |
|
Czy któryś z internetowych sklepów ma produkty KINGSLAND?
|
|
Wiem jak ułożyc rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył
|
|
|
|
|
Laguna

|
|
« #19 : Listopad 18, 2008, 20:02:00 » |
|
A ja tak się pochorowałam na ich derki i czapraki
|
|
Wiem jak ułożyc rysy twarzy, by smutku nikt nie zauważył
|
|
|
xxagaxx

|
|
« #20 : Listopad 18, 2008, 20:24:00 » |
|
gabik jedna z voltowiczek może załatwić. I naprawde tanio. Tylko że przez tą awarię naszego forum nie powiem Ci teraz jaki dziewczyna ma nick. z tego co wiem to Crazy chyba pamięta.
|
|
|
|
|
Alvika

W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!

|
|
« #21 : Listopad 19, 2008, 17:42:00 » |
|
Czy ktoś mnie może oświecić kiedy w okserze zmieniły się wysokości rabatów przy poszczególnych progach? ZONK
|
|
..:: Królewna z drewna i koń na kwadratowych biegunach ::..
~ Samozwańczy administrator Klubu Kucyka Tłuszczyka i jego Fokarium ~
|
|
|
Gość
|
|
« #22 : Listopad 19, 2008, 17:52:00 » |
|
+ dla AMIGO, za bardzo szybką przesyłkę, czaprak doszedł 2, czy 3 dni po przelaniu pieniędzy, jednak jest jedno ale, zamówiłam czaprak ujeżdżeniowy, a przysłali mi wszechstronny.
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #23 : Listopad 19, 2008, 19:01:00 » |
|
animalia.pl.....niby wszystko ok a gratisa nie dostalam:( jakas karte rabatowa zamiast tego:/
|
|
|
|
|
|
|
Lena

from the tangoworld
|
|
« #25 : Listopad 19, 2008, 21:34:00 » |
|
Animalia nas popsuło tymi gratisami. Teraz jak nie dadzą, to już klient ma focha 
|
|
|
|
|
margaritka

Nerwina i Nathan Boy :)

|
|
« #26 : Listopad 19, 2008, 21:36:00 » |
|
+ jak zawsze dla hidalgo
|
|
|
|
|
Gość
|
|
« #27 : Listopad 19, 2008, 21:41:00 » |
|
Lena e tam foch gratisy sobie odbijam w hurtowni wet;) jedno fajne, ze na Wawke maja kuriera za 5 zeta, ale ceny srednio konkurencyjne niestety:/
|
|
|
|
|
ogurek

|
|
« #28 : Listopad 19, 2008, 22:09:00 » |
|
| Laguna napisał: | | Czy któryś z internetowych sklepów ma produkty KINGSLAND? |
nie dam za to głowy, ale wydajemi się, że ciuchy z ich metką widziałem.... w Parkurze
|
Jakby można było dać przez neta w ryj, to byłoby tu o wiele spokojniej.
|
|
|
Lena

from the tangoworld
|
|
« #29 : Listopad 19, 2008, 22:12:00 » |
|
Ja miałam kuriera za free do siebie, ale i zamówienie kwotowo było spore. A ceny na to, co brałam akurat niezłe mieli. I duże opakowania preparatów, które gdzie indziej widziałam tylko w mniejszych i mniej opłacalnych. Aktualnie w związku z Naf-omanią zamawiam głównie w sklep.horses.pl i nawet lokalny dostawca nie ma mi do zaproponowania atrakcyjniejszych cen, nawet po doliczeniu kosztu wysyłki.
|
|
|
|
|