Zuziasta

Zakupoholik na odwyku...
|
|
«Start : Listopad 17, 2008, 17:35:00 » |
|
Tak z nowości to od soboty stoimy z Primą w Połchowie. 
|
|
-Co robisz w sobotę wieczorem? -Popełniam samobójstwo! -Hmm...w takim razie co powiesz na piątek wieczorem?
— Woody Allen
|
|
|
Alice

|
|
« #1 : Listopad 17, 2008, 19:32:00 » |
|
A gdzie to ? ;>
|
|
|
|
|
Madźź

|
|
« #2 : Listopad 17, 2008, 20:29:00 » |
|
Alice - u Jackiewiczów  dobrze mówię?
|
|
|
|
|
trupka

Czterokopytne uzależnienie ;)
|
|
« #3 : Listopad 17, 2008, 21:00:00 » |
|
Zuziasta a gdzie wcześniej stałyście? 
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #4 : Listopad 17, 2008, 21:32:00 » |
|
my znowu w Warczu i niezmiennie jesteśmy zachwyceni do zalet Hanki doszło to, że sama zaproponowała zakładanie ochraniaczy na padok.. 
|
 "cham pozostanie chamem. na wieki wieków AMEN"
|
|
|
rewir

|
|
« #5 : Listopad 17, 2008, 23:20:00 » |
|
A my w Owczarni i jest super ! 
|
|
|
|
|
Madźź

|
|
« #6 : Listopad 18, 2008, 11:10:00 » |
|
rewir nieczęsto spotyka się takie komentarze na temat tej stajni... ale może w końcu coś ruszyło w dobrym kierunku 
|
|
|
|
|
Zuziasta

Zakupoholik na odwyku...
|
|
« #7 : Listopad 18, 2008, 11:31:00 » |
|
Madźź- dobrze mówisz  trupka- wcześniej stałyśmy w Pegazie w Redzie... 
|
|
-Co robisz w sobotę wieczorem? -Popełniam samobójstwo! -Hmm...w takim razie co powiesz na piątek wieczorem?
— Woody Allen
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #8 : Listopad 18, 2008, 15:04:00 » |
|
rewirek ja z całego serca Ci zyczę żebyś opinii nie musiała zmieniać 
|
|
|
|
aszka

day by day

|
|
« #9 : Listopad 18, 2008, 16:30:00 » |
|
ja też słyszałam nieciekawe opinie o Owczarni o czystości tam panującej i o grzybkach w boksach 
|
|
|
|
|
xxagaxx

|
|
« #10 : Listopad 18, 2008, 17:51:00 » |
|
Owczarnia ma jedną zaletę. Jest blisko. I niestety to koniec argumentów za.
|
|
|
|
|
Angeel

Mery & Marian :)

|
|
« #11 : Listopad 18, 2008, 18:31:00 » |
|
aga - dla kogo blisko dla tego blisko  a ja tez w Połchowie i jest super 
|
|
Próbując dogonić marzenia.
|
|
|
xxagaxx

|
|
« #12 : Listopad 18, 2008, 18:53:00 » |
|
Angeel no rozumiem ze blisko to pojęcie względne. Ale jak ktoś mieszka nawet w Gdyni i ma samochód to obwodnicą jedzie się bez żadnych korków. Mi wydostanie się z Gadńska czy Sopotu o godzinie 17 zajmuje ok. godziny nieraz więcej. Jak bym stała w Owczarni to chociaż w domu byłabym w 20 min  Teraz z powodu matury mój koń będzie się byczył na pastwisku. Załatwiłam mu miejsce w Sakowcówce  jedziemy w piątek.
|
|
|
|
|
aszka

day by day

|
|
« #13 : Listopad 18, 2008, 19:14:00 » |
|
a jak wygląda sprawa miejsc w stajni nad jeziorem w osowej i jakie są jeszcze inne stajnie w miniej wiecej takiej okolicy w cenie około 600zł
|
|
|
|
|
Angeel

|
|
« #14 : Listopad 18, 2008, 21:14:00 » |
|
aszka - z tego co wiem to sa boksy jeszcze jakies. moja kumpela tam pojechala tydz temu  aga - no wlasnie, jak ktos ma samochow....
|
|
|
|
|
aszka

day by day

|
|
« #15 : Listopad 18, 2008, 21:52:00 » |
|
a macie jakies namiary numer telefonu moze jakas strona internetowa?
|
|
|
|
|
|
|
rewir

|
|
« #17 : Listopad 18, 2008, 22:11:00 » |
|
Fajnie, że te większość tych Waszych opinii, skądinąd krzywdzące są zasłyszane. Mi się podoba, stajnia ma swoje minusy, ale plusy są zdecydowanie większością. No i BHT dużo pozytywów wnosi. Ale Wy sobie siedźcie w zamyśle grzybków i innych syfach. Co mi tam 
|
|
|
|
|
|
|
deborah

koń by się uśmiał...

|
|
« #19 : Listopad 19, 2008, 09:20:00 » |
|
rewir skąd to przewrażliwienie? przeciez nikt nie mówi, ze tak jest tylko, ze było... dla mnie stajnie sa ciemne niskie i duszne.. nie mam za to nic do placu do jazdy i padoków... Hali nie widziałam i nie wiedziałam że jest jakakolwiek chętnie odwiedzę owczarnię żeby przekonać się jak wiele zmieniło się tam na dobre. faktem jest, ze ta stajnia dobrej opinii nigdy nie miała i temu zaprzeczyć się nie da. czy popracowali nad zmianą tej niechlubnej sytuacji? czas pokaże 
|
|
|
|
dea

parellioza vegetalis
|
|
« #20 : Listopad 19, 2008, 13:03:00 » |
|
xxagaxx - do zobaczenia w stajni w takim razie - my tam stoimy z naszą trójką - takie małe rude z rombem na czole to Campina  To Ty jesteś ten "ludź z Sopotu"? 
|
Umysł należy mieć otwarty... ale nie tak, żeby mózg wypadałYMMV!"W teorii nie ma różnicy pomiędzy teorią i praktyką. W praktyce jest." - Yogi Berra
|
|
|
rewir

|
|
« #21 : Listopad 19, 2008, 21:20:00 » |
|
Dziewczyny... bywają stajnie ciemne, boksy z trudnym wejściem i w takich stoją konie, ale.. wlaściciele są świetni, wszystko jest do dogadania. Ja mam taki boks, w takiej stajni w jakiej chciałam - duża stajnia, okno, bezproblemowe wejście. Hala jest mała - oczywiście, czasami jest tłoczno, ale to nie trwa długo. Da się jeździć, da się lonżować. Padoki, padoki, padoki. Jedna ogromna łąka, kilka mniejszych, duże padoki, małe padoki, padoki sportowe. Super stajenny. Ot, to.. zapraszam serdecznie w odwiedziny, dajcie znać jak będziecie przyjeżdżać to postaram się byc również 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madźź

|
|
« #24 : Listopad 24, 2008, 22:57:00 » |
|
Angeel ja myślę jednak, że w tym przypadku najpierw powstała stajnia, a później osiedle wokół niej  Hipodrom przecież też jest w mieście 
|
|
|
|
|
_kate

|
|
« #25 : Listopad 25, 2008, 12:31:00 » |
|
nad jeziorem jest jeszcze jedno ostatnie wolne miejsce. Sprowadziły się dwa konie z kolibek i zajęły. Stronę internetową mają, ale nie mogę wysyłać linków, więc nie dam. Wpisz w google stajnia woj-bud.
|
|
|
|
|
Angeel

|
|
« #26 : Listopad 25, 2008, 19:54:00 » |
|
wyrecze kate www.woj-bud.com.plnie dosc ze z kolibek, to to jeszcze konie wysluzone w strazy miejskiej 
|
|
|
|
|
_kate

|
|
« #27 : Listopad 25, 2008, 21:40:00 » |
|
powiedziałabym mocno wysłużone, choć z każdym dniem wyglądają lepiej. Jeden to dziadek, więc nie ma czego oczekiwać. Drugi ma jakąś kontuzję, ale nie udało mi się zapamiętać jaką. Chyba coś z kręgosłupem
Angeel dziękuję
|
|
|
|
|
Angeel

|
|
« #28 : Listopad 25, 2008, 22:33:00 » |
|
taak Hogart ma cos z kregoslupem niestety. a Tichas mial biodro przetracone ;/ mimo wieku, na kolibkach wszystkie swietnie sie trzymaly. nikt by nie powiedzial ze ten kon ma 22 lata. dopiero jak sie 'powyprowadzaly' z kolibek, to wyszly jak spod klosza, kazdemu cos sie stalo ;/ 
|
|
|
|
|
_kate

|
|
« #29 : Listopad 26, 2008, 08:26:00 » |
|
widzę, że niektórzy są świetnie poinformowani  pozdrawiam