kare_szczescie

|
|
« #30 : Grudzień 11, 2008, 22:08:06 » |
|
A dziękuje  Po Arnoldzie śl matka Kostarika śl po Dekameron śl, czyli ogólnie nic znanego  Kary w sumie rok i 11dni już ogierem nie jest :P ale ostatnio troszke zachowuje się jakby jądra cudownie się odrodziły 
|
|
|
|
|
asds

Szamotom mówimy ciche nie

|
|
« #31 : Grudzień 11, 2008, 22:19:19 » |
|
A więc nie mam bladego pojęcia po kim on jest. Wiem za to 3 rzeczy: - Koń na pewno był szykowany do zakładu treningowego ponieważ o dziwo! okazało się że jest on bardzo dobrze ujeżdzony i elegancko reaguje na wszystkie pomoce. -Poprzedni właściciel trzymał go w piwnicy pod domem ( sic!) , a koń wychodził tylko na okazjonalne krycie kobył innych sąsiadów (sic!)  A wiec papier przepadł , ale Bandos to czysty ślązak .Szlag mnie prawie trafił jak sie o tym dowiedziałam po tym jak Bandos został zabrany od poprzedniego wlasciciela. Koń nie wiedział jak owies jeśc , a słoma i siano to w ogóle nowośc były.Do tej pory się zastanawiam czym on go w tej piwnicy karmił...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2008, 22:55:00 wysłane przez asds »
|
#link
|
|
|
|
asds

|
|
« #32 : Grudzień 11, 2008, 22:42:17 » |
|
No ja tez nie mogłam uwierzyc....Bandi jest naprawde duzy , a facet trzymal go w piwnicy pod domem. Koń jak przyjechal do stajni to najpierw glupi w boksie stał i nie wiedział co to siano, sloma , owies....Przynajmniej szybko przypomniał sobie co to wybieg . Teraz jest juz ok. Na szczęscie nie wyglada jakby jakieś urazy psychiczne po tym mial.
Korsarz facet miał konia nie powiem gdzie......Najwazniejsze ze z krycia była kasa na vódke....NAprawde na takich ludzi sie tylko scyzoryk w kieszeni otwiera.
|
|
|
|
|
karolinag4

|
|
« #33 : Grudzień 11, 2008, 23:02:50 » |
|
mam tylko takie, staaaaare  
|
|
"Móżdżku, co będziemy robić dzisiaj w nocy?" "To samo co każdej nocy Pinky. Spróbujemy zawładnąć światem!" **** "You got to lose to know how to win" ****
|
|
|
asds

|
|
« #34 : Grudzień 11, 2008, 23:08:56 » |
|
Ło ja kawał śródokręcia rudy ma 
|
|
|
|
|
Nowelisa
|
|
« #35 : Grudzień 12, 2008, 16:31:37 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 12, 2008, 16:39:51 wysłane przez Nowelisa »
|
#link
|
|
|
|
Averis

Semper invicta
|
|
« #36 : Grudzień 12, 2008, 19:08:56 » |
|
Mojemu Karemu zbójowi chciałam zrobić pięknego irokeza (bo niestety koledzy z padoku zafundowali mu grzywę wygryzioną i postrzępiona), a tu niespodzianka, bo...Grzywa wcale nie ma ochoty, by stać xD Czyli chyba czeka nas strzyżenie na 0 :P asds niesamowita historia O.o Na całe szczęście konio ma Ciebie  upiekło się chłopakowi karolinag4 kawał pięknego koniska  A tu kilka fotek mojego 'maleństwa'    
|
'Czarny mój rumak jak burzliwa chmura, Gwiazda na czole jego jak jutrzenka błyska, Na wolę wiatrów puścił strusiej grzywy pióra, A nóg białych polotem błyskawice ciska.'

|
|
|
asds

|
|
« #37 : Grudzień 12, 2008, 19:23:56 » |
|
śliczne te kare pieknosci ślaskie! Ja własnie wpadłam na sekundke. Uczeń do domu juz poszedł , ciasto i babaeczki na jutro do stajni się pieką , jeszcze tylko aparat podłaczyc do ładowarki zostaje 
|
|
|
|
|
Averis

Semper invicta
|
|
« #38 : Grudzień 12, 2008, 19:27:21 » |
|
Korsarz Tego sama dokładnie jeszcze nie wiem, bo paszport widziałam tylko raz ^^' Matka jest śl a ojciec śl/xx, ale rodowodu ojca nie dojdę, bo nie miał licencji i Kare ma wpisane NN od strony swego ojczulka  Jak tylko dorwę paszport to zaraz napiszę 
|
'Czarny mój rumak jak burzliwa chmura, Gwiazda na czole jego jak jutrzenka błyska, Na wolę wiatrów puścił strusiej grzywy pióra, A nóg białych polotem błyskawice ciska.'

|
|
|
asds

|
|
« #39 : Grudzień 12, 2008, 20:04:28 » |
|
Postep w kompletowaniu wyprawki dla Bandiego na dzień dzisiejszy: - kantar ( moje łzy radosci) - derka polarowa ( jest co suszyc po jeździe i co na noc zarzucic) - owijki na jazde ( jak sa take nogi , to nie ma mowy o ochraniaczach ze sklepu ) Zastanawiam sie nad jakims musli smakowitym w ramach miłego dodatku do papu kilka razy w tygodniu  ..
|
|
|
|
|
asds

|
|
« #40 : Grudzień 14, 2008, 15:25:54 » |
|
|
|
|
|
|
Manta

Tyłkoklep leśny =)
|
|
« #41 : Grudzień 14, 2008, 15:30:43 » |
|
asds - o fuck... przecież ten koń, to dosłownie ideał! powaliłaś mnie nim na kolana!
|
|
|
|
|
asds

|
|
« #42 : Grudzień 14, 2008, 15:48:44 » |
|
A dziekujemy .....  JEzstesmy w trakcie zwalania sadełka nabytego u poprzedniego wlasciciela
|
|
|
|
|
Averis

Semper invicta
|
|
« #43 : Grudzień 14, 2008, 17:07:01 » |
|
asds Bezbłędny ten Twój rumak  Cudnie malowany, oh i ah i w ogóle xD Aż chce się schrupać!
|

|
|
|
milusia

czas na POZYTYWNE zmiany!!!

|
|
« #44 : Grudzień 14, 2008, 17:11:51 » |
|
asds-pieeekny  , moglabym takiego miec 
|
dogonić marzenia... 
|
|
|
asds

|
|
« #45 : Grudzień 14, 2008, 17:25:09 » |
|
Zajęty i nie oddam , jajeczek tez :P. Mozliwe ze uda się odzyskac jego papiery i pochodzenie. Wiemy na pewno ze jest on prywatnej hodowli spod Krakowa  .Wiek około 7-8 lat...Na razie kombinuje teraz za biotyną na kopytka 
|
|
|
|
|
kare_szczescie

|
|
« #46 : Grudzień 14, 2008, 18:05:46 » |
|
asds koń przecudny  zazdroszczę  będzie więcej zdjęć? 
|
|
|
|
|
asds

|
|
« #47 : Grudzień 14, 2008, 19:56:54 » |
|
Ok..TO wrzucam wam jeszcze kilka fotek z tego weekendu..Niesttey monotemtayczne , poniewaz mało wolnej chwili było zeby fotki robic. Kolejne foteczki ( może juz w nowym kantarze ludowym w sobote będą  ) Zapomniałas skośnik odpiąc kobieto!  "A ku ku! "  I nasze próby przed wizyta Pani z OZHK co do poprawnego ustawienia na płycie w celu opisu 
|
|
|
|
|
IloveMosiek

Mościsław & Co
|
|
« #48 : Grudzień 14, 2008, 20:14:27 » |
|
|
 Zadowolić kobietę w 2 minuty może tylko zupka chińska 
|
|
|
asds

|
|
« #49 : Grudzień 14, 2008, 20:17:44 » |
|
widze ze masz siwy team 
|
|
|
|
|
Pani Pazia
serce pęka...
|
|
« #50 : Grudzień 14, 2008, 21:06:11 » |
|
Puk puk- my zapisujemy się do kącika miśków garbonosych:)  . Przedstawiam Dużego Pana- Targot śl.po Awans śl i Terina śl. hodowli p. Kowary z Miłkowa. Tagi ma 6 lat, 173 cm w kłębie ( nic standartowego nie pasuje na konia, krucza karość, dwie białe skarpety ( obie lewe tj tył i przód  ) i gwiazdka w kształcie ducha. Jesteśmy rekreantami, uwielbiamy błoto i rządzić wszystkimi. Muszę poćwiczyć z wstawianiem zdjęć.
|
|
|
|
|
IloveMosiek

Mościsław & Co
|
|
« #51 : Grudzień 14, 2008, 21:17:34 » |
|
siwy team brudasów;) jedna gorsza od drugiej, ale wiadomo, sioistrzyczki mają podobne upodobania xD
|
|
|
|
karolinag4

|
|
« #52 : Grudzień 15, 2008, 00:29:29 » |
|
asds - Twój jest cuuudowny  ten to dopiero ma szyje 
|
|
"Móżdżku, co będziemy robić dzisiaj w nocy?" "To samo co każdej nocy Pinky. Spróbujemy zawładnąć światem!" **** "You got to lose to know how to win" ****
|
|
|
asds

|
|
« #53 : Grudzień 15, 2008, 15:30:40 » |
|
a ja sie pochwalę ze dzis przyszedł pocztą nowy kantar dla Bandiego i muszę powiedzie zę już się nie moge dozekac jak mu go założe !!! KAntarzysko wymarzone na ślązaka! Takie mocne , porządne i eleganckie  IloveMosike tak z ciekawosci jak w sytuacjach awaryjnych wybielasz żółte plamy z sierści?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 15, 2008, 16:18:43 wysłane przez asds »
|
#link
|
|
|
|
aszka

day by day

|
|
« #54 : Grudzień 15, 2008, 19:49:38 » |
|
|
|
|
|
|
asds

|
|
« #55 : Grudzień 15, 2008, 19:56:48 » |
|
aszka ładnie dziewczyny , a Ircha slicznosci ...bardzo fajne zdjecie w galopie 
|
|
|
|
|
IloveMosiek

Mościsław & Co
|
|
« #56 : Grudzień 15, 2008, 20:02:13 » |
|
asds
węglem, cytryną, chusteczkami dla bobasów albo szamponem wybielającym. zwykle jeden raz nie wystarczy xD
|
|
|
|
Olcia_93

Bo w życiu liczą się chwile...
|
|
« #57 : Grudzień 16, 2008, 13:37:30 » |
|
Dawno nas tu nie było ;P młode śląskie ma już 17 mies więc wstawiam aktualne zdjęcia  [/URL][/img]  [/URL][/img]  [/URL]/img]
|
|
|
|
|
Olcia_93

Bo w życiu liczą się chwile...
|
|
« #58 : Grudzień 16, 2008, 13:41:59 » |
|
hm.. chyba zdjęcia mi się nie wyświetlają