Aktualności:

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: ABC formalności OZJ/PZJ i startów na zawodach

poprzednia następna
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: ABC formalności OZJ/PZJ i startów na zawodach  (Przeczytany 68175 razy)
halo

« #1080 : Styczeń 15, 2012, 21:33:32 »
Odpowiedz cytując
Magdzior, najlepiej będzie jak zadzwonisz. Nie wiem jak jest aktualnie. Niedawno jeszcze opłaty ponosiło się na szczeblu PZJ.
#link
Człowiek kulturalny musi dojść do najwyższego artyzmu w trzech rzeczach: chodzeniu po mieście, ujeżdżaniu konia i elokwencji.
L. Alberti.
Ktoś

Koń ze szrotu :-)

« #1081 : Styczeń 15, 2012, 21:38:50 »
Odpowiedz cytując
o matko ale z tymi rejestracjami jest zamieszanie, wiem, ze było milion razy ale może ktoś mi na szybko powie czy w MZJ za zmianę barw klubowych bądź zmianę z jeźdźca zrzeszonego w klubie na niezrzeszonego jest jakaś opłata z tym związana? bo w cenniku na stronie nie ma...
Magdzior - niestety,za zmianę na poziomie OZJ też się płaci...w pomorskim to było 50 albo 100 zł jakieś 3 lata temu....
#link

"Riding is not a sport, it is a passion. If you do not share the passion, you do not know the sport, and therefore are wasting your time"
Ktoś

« #1082 : Styczeń 16, 2012, 18:46:02 »
Odpowiedz cytując
Nie będę edytować -świadoma konsekwencji,ale to "nowy wątek w sprawie"...wink

co w na to?
http://e-rejestracja.pzj.pl/

ktoś już próbował?ja mam zamiar,ale za czas jakiś. i tak zawsze wysyłałam mailem skany,więc niewiele się dla mnie zmienia.
sądzę,że przyspieszy to pojawianie się dokumentów na stronie www i nie będzie trzeba wozić ze sobą licencji i badań lekarskich....

zaloguj się" jako koń" brzmi fantastycznie lol choć idea fajna,połączona z płatnością online,nawet kartą kredytową hurra!
#link

"Riding is not a sport, it is a passion. If you do not share the passion, you do not know the sport, and therefore are wasting your time"
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1083 : Styczeń 16, 2012, 19:20:13 »
Odpowiedz cytując
kurczę, nie dość, że licencję dla zawodnika trzeba płacić te dodatkowe 50 zł, to jeszcze dla konia... ale tu na szczęście już tylko 20 zł jednorazowa wink

Ktoś, ja wszystko zawsze załatwiam osobiście, w razie czego wolę dopytać od razu wink
#link
Piszę poprawnie po polsku.
Kto nie miał siwego, ten nie zna brudnego. :P
Kto nie miał gniadego, ten nie miał dobrego. <3

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
liest123

-.-

« #1084 : Styczeń 21, 2012, 20:39:55 »
Odpowiedz cytując
Nie wiem czy piszę w odpowiednim wątku, jeśli zły to przepraszam  kwiatek
Mam pytanie do kogoś kto się za na 'rzeczach' dot. zrobienia licencji (chodzi o skoki) .
Chodzi mi o to, co trzeba mieć "zrobione" by zdobyć licencję , niestety nie mam z kim się skontaktowac , dlatego mam nadzieję,że mi w tym pomożecie  kwiatek
Pozdrawiam
#link
Liestu ;D
Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1085 : Styczeń 21, 2012, 20:55:40 »
Odpowiedz cytując
liest123, domyslam sie, że chodzi o licencje wstepna.
- badania lekarskie
- ubezpieczenie
- opcjonalnie członkostwo w klubie (bez przynalezności składki związkowe są droższe, ale nie płacisz składek klubowi)
- do wzj wniosek o licencje + opłata
#link
liest123

-.-

« #1086 : Styczeń 21, 2012, 21:06:06 »
Odpowiedz cytując
Klami  hm, znajoma mi mówiła, że trzeba miec przejechane dobrze kilka przejazdów (w skokach oczywiście) + coś jeszcze i dlatego jestem całkiem omotana  icon_redface
#link
Liestu ;D
Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1087 : Styczeń 21, 2012, 21:08:26 »
Odpowiedz cytując
liest123, do wstepmnej licencji potrzebujesz to co wypisałam.
A.... zapomniałąm, że obecnie musisz tez mieć zaliczona brązową odznake. I taka licencja wstepna uprawnia Cie dos tartu w konkursach do L1 włącznie.
Kolezanka zapewne miała na mysli trzecią licencje uprawniającą do startu w P klasie itd. Aby ja otrzymać musisz przejechać tak zwany konkurs licencyjny w klesie L1 na styl do 3,5 punkta.
#link
halo

« #1088 : Styczeń 21, 2012, 21:41:33 »
Odpowiedz cytując
Teraz się nazywa "egzaminacyjny". No i srebrna odznaka (Klami, jaka Ty niedzisiejsza jesteś - o odznakach zapominasz hihi)
#link
Człowiek kulturalny musi dojść do najwyższego artyzmu w trzech rzeczach: chodzeniu po mieście, ujeżdżaniu konia i elokwencji.
L. Alberti.
Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1089 : Styczeń 21, 2012, 21:45:39 »
Odpowiedz cytując
halo, ups..... zacofana jestem widze. wink A nawet zdawłam te cosie jak były w mojej byłej stajni organizowane, z ciekawości, bo na miejscu były, wymagania niewielkie, a może sie okazac kiedyś do czegos potrzebne.
A to teraz trzeba mieć srebro do dostania trójki ?? A nie jako element dodatkowy do wymagań do startu od P ??

Ech..... niefajny miesiąc teraz. Trzeba wszystkie te haracze poopłacać.    zemdlal
« Ostatnia zmiana: Styczeń 21, 2012, 21:50:45 wysłane przez Klami » #link
Ktoś

« #1090 : Styczeń 21, 2012, 22:31:23 »
Odpowiedz cytując
masz rację Klami,nie trzeba mieć srebra,żeby podchodzić do tego egzaminu,ale żeby jeździć P i N trzeba mieć i to i to,zdane w dowolnej kolejności wink
#link

Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1091 : Styczeń 21, 2012, 22:37:39 »
Odpowiedz cytując
A ktos te odznaki sprawdza ?? Nie spotkałam sie. Licencje, badania i paszport konia to tak, ale odznaki ?
#link
Ktoś

« #1092 : Styczeń 21, 2012, 22:51:34 »
Odpowiedz cytując
nie wydadzą ci III licencji bez pokazania obu dokumentów.... podobno wink
#link

Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1093 : Styczeń 21, 2012, 23:26:15 »
Odpowiedz cytując
Ale trójka jest wedle przepisów zalezna od konkursu licencyjnego/ egzaminacyjnego (czy jak go tam zwał) a nie od odznaki.
#link
Koniczka

Latam, gadam, pełny serwis! :D

Moje ogłoszenia
« #1094 : Styczeń 21, 2012, 23:38:23 »
Odpowiedz cytując
Klami, nie upieraj się jak nie jesteś na bierząco, tu masz normy na kolejne licencje: http://pzj.pl/modules/mastop_publish/?tac=67 jest jak wół, że jeśli zarejestrowało się po 2007 to odznaka potrzebna.
#link
“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.”
- Confucius.
Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1095 : Styczeń 21, 2012, 23:45:48 »
Odpowiedz cytując
Sorry. Wydawało mi sie, że te dwie rzeczy obowiazuja razem, ale są oddzielne formalnie.
( W sensie, że trójka to licencyjny a do startów od P potrzeba i licencyjnego i odznaki. O to mi chodziło.)

« Ostatnia zmiana: Styczeń 24, 2012, 20:39:01 wysłane przez Klami » #link
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1096 : Styczeń 24, 2012, 18:55:23 »
Odpowiedz cytując
A jaki to jest paszport sportowy i urzędowy?
Moja nowa gadzina ma paszport niemiecki hodowlany i paszport PZJ. Niemiecki jest urzędowy a PZJ sportowy?
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
Klami

BHT

Moje ogłoszenia
« #1097 : Styczeń 24, 2012, 20:39:21 »
Odpowiedz cytując
Czy ja jestem jakas ślepa... ale nie moge wyszukać druku wniosku o roczna licencje PZJ dla konia ?
Widze tylko rejestracyjny, ale koń przecież zarejestrowany juz, wlepka w paszporcie aktualna itd. tylko chce tegoroczny "plastik".
#link
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1098 : Styczeń 24, 2012, 20:53:32 »
Odpowiedz cytując
Klami, bo można opłacić przez internet - wpisuje się numer PZJ zeszłorocznego plastiku i już wink
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
Anna1990

Moje ogłoszenia
« #1099 : Styczeń 26, 2012, 17:31:14 »
Odpowiedz cytując
Proszę o informację od kogoś kto się w tym orientuje - jaki jest koszt wykupienia licencji rocznej konia w OZJ Łódź, ale chodzi mi jedynie o zawody REGIONALNE. Pytam o samą licencję - koń jest już zarejestrowany.
I jeszcze jedno pytanie co do licencji konia - czy one wyglądają nadal tak samo, czyli stempelek co roku na karcie rejestracyjnej, czy może coś się zmieniło i trzeba składać jakieś wnioski?
Z góry dziękuję za odpowiedź
#link
natip

« #1100 : Styczeń 26, 2012, 23:30:05 »
Odpowiedz cytując
Czy ktoś orientuje się czy będzie w ogóle ubezpieczenie Warta Sport 2012? A jak nie, to co polecacie?
#link
Anna1990

Moje ogłoszenia
« #1101 : Styczeń 27, 2012, 15:55:50 »
Odpowiedz cytując
Ubezpieczenie jest już od dawna, tylko nową stronę mają i warunki się trochę zmieniły, link: http://mgzgama.pl/jezdziectwo1
#link
natip

« #1102 : Styczeń 27, 2012, 23:15:52 »
Odpowiedz cytując
Wiem, że jest od dawna to Riders Casco, ale jednak dużo dużo się zmieniło i stąd moje pytanie, czy ktoś znalazł ofertę podobną chociaż do ubiegłorocznej...
#link
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1103 : Styczeń 28, 2012, 00:04:56 »
Odpowiedz cytując
Radosny dzień nastał, wprowadzili licencje jednorazowe hurra!
http://mzj.krakow.pl/page.php?pid=19
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
halo

« #1104 : Styczeń 28, 2012, 01:26:00 »
Odpowiedz cytując
Hmm... dla koni?
#link
L. Alberti.
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1105 : Styczeń 28, 2012, 09:22:19 »
Odpowiedz cytując
halo, i dla koni i dla jeźdźców - jak w linku wink
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
halo

« #1106 : Styczeń 28, 2012, 13:26:02 »
Odpowiedz cytując
No jednorazowej dla jeźdźca w linku nie widzę smutek (oprócz haraczu dla posiadaczy licencji PZJ)
#link
L. Alberti.
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1107 : Styczeń 28, 2012, 19:53:59 »
Odpowiedz cytując
Obowiązkowa jednorazowa opłata uprawniająca do startu w Mistrzostwach Małopolski we wszystkich dyscyplinach (dla zawodników nie posiadających lic. regionalnej na rok 2012)

o to się rozchodzi wink
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
halo

« #1108 : Styczeń 29, 2012, 14:10:58 »
Odpowiedz cytując
No, to jest właśnie haracz dla posiadaczy licencji ogólnopolskiej uśmiech Na MM.
#link
L. Alberti.
żaczkowa

gone with the wind.

Moje ogłoszenia
« #1109 : Styczeń 30, 2012, 23:23:45 »
Odpowiedz cytując
Dziewczyny, jeżeli korzystam z e-rejestracji pierwszy raz, to co mam wpisać przy logowaniu?

http://e-rejestracja.pzj.pl/logowanie/zawodnik

"Jeśli jest to Twoje pierwsze logowanie użyj swojego numeru PZJ oraz nr PESEL. "
"Numer PZJ umieszczony jest na karcie licencyjnej z ubiegłego roku. Jeżeli nie znasz swojego numeru możesz wyszukać się na liście zarejestrowanych w PZJ."

Problem w tym, że nie byłam zarejestrowana w PZJ (tylko w WZJ), więc kółko tak jakby się zamyka...

"numer odznaki" - czyli odznaki PZJ (srebrnej)?
#link

GNIADO-SIWY MEGATEAM. <3
Strony: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 44 Odpowiedz Drukuj 

Re-Volta.pl  |  Forum główne  |  Konie  |  Wątek: ABC formalności OZJ/PZJ i startów na zawodach

poprzednia następna
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.048 sekund z 18 zapytaniami.