carmina, skontaktuj sie z minerwa, ona swojego zrebaka wywiozla gdzies pod Dzierzoniow, chyba do Rosciszowa, podobno hektary pastwisk, angielskie boksy, cud miod i orzeszki dla koni 😉
Ruda_H a co sie stalo z szukalicami?? czyzby likwidacja pensjonatu? Dzis dostalam wiadomosc na gg z pytaniem o boks dla Milej... Oczywiscie do Smolca zapraszamy super szczerze, ale nie wiem jak z miejscami... jutro sie dowiem. Chyba jeden wolny boks zostal... jesli w ogole:/ Przyjezdzaj, sama zobaczysz warunki - moze akurat Ci sie spodoba🙂
no mówiłam właśnie Rudej_H - najlepiej zadzwonić do Darka i sobie zająć choć wydaje mi się że jeden jest wolny...ale głowy nie dam zapraszamy zapraszamy 😉 jest bardzo przyjemnie a konio ma sie wyśmienicie heh wlaśnie wróciłam ze stajni 😉
Przepraszam że nie będe czytać 18 stron 😵...i mógłby mi ktoś polecić pensjonat we Wrocaławiu? Wchodziłam w stajnie podane na stronach ale głównie pisze że np.20km od Wrocka a ja potrzebuje W nim... 🤣 (studia 😉 ) Co polecacie?
Przeczytaj te 18 stron, to się dowiesz, co polecają. Też szukałam pensjonatu, bo też wybieram się na studia do Wrocławia i przeczytałam wszystko w tym temacie, co pozwoliło mi większość pensjonatów odrzucić bez dzwonienia.
abstrakcyjna Skoro zależy Ci na dobru konia, to włóż trochę wysiłku w lekturę tych 18 stron. Z resztą wątpię, byś po takim poście dostała konkretne informacje. Ludzie cenią swój czas i nie maja ochoty po dwakroć pisać tego samego 😉
abstrakcyjna każdy ma inne potrzeby, inne priorytety, każdy lubi co innego 😉 Tak że lektura Cie nie ominie, a przynajmniej dowiesz sie konkretów i bedziesz mogla wybrac to co Tobie a nie innym odpowiada najbardziej :kwiatek:
zapraszam do mnie do "pensjonatu". stajnia jest dla 2 koni, szukam kogoś z konikiem do towarzystwa dla własnej klaczki. do sportu się nie nadaje, ale jeśli ktoś szuka po prostu dobrego miejsca dla konia do rekreacji, to zapraszam do obejrzenia stajni, więcej w dziale ogłoszeń, zdjęcia na http://www.autogielda.pl/zwierzeta_hodowlane,pensjonat_dla_koni,II979NCEX.html
Tolka nie masz za co przepraszać. Uważam, że Twój post jak najbardziej miał przesłanie informacyjne i był na miejscu. Nie był reklamą a po szczegóły odesłałaś do ogłoszeń i na pw. I przywróć poprzedni post, bo jego całkowita edycja może grozić uciszeniem przez moderatora 😉
Witam poszukuje dla mojego konia (prawie 3 latka) jakiejs stajni kolo leśnicy czy mogł by mi ktoś pomuc w znalezieniu?w obecniej chwili mieszkam nie daleko Oławy ale do miesiaca bede sie przeprowadzac kolo Lesnicy.Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowied 😉 :kwiatek:
wypraszam sobie 😎 minerwa ahaha prawie jak trzech muszkieterow. choc podobno na maslicach nieco lepiej. ale tylko podobno, ktos mi tak mowi, sama nie widzialam.
ja bym nigdzie nie wstawila. jak sie ma konia u siebie, to czlowiek dostaje ciezkiej fazy 🤔wirek: . inni konia skrzywdza 😉 albo nie ma padokow, albo padoki sa ale dziwna obsluga, albo nie na moja kieszen, albo nie bo nie. wlasciwie nie wiem co bym zrobila, gdybym musiala go gdzies postawic.... 🤔wirek:
Ruda_H będzie wolny boks od końca września, ale musiałabyś szybko działać, bo są 3 osoby w kolejce. Natomiast boks opuszcza koń koleżanki i ewentualnie mogłabyś wskoczyć na jej miejsce (jest u nas niepisany obowiązek miesięcznego wypowiedzenia lub znalezienia kogoś na swoje miejsce).
Ja z tych co właśnie czekają w kolejce... Dziś potwierdziłam, że jeśli od października boks się zwolni to biorę. Jeśli więc dobrze pójdzie, to dołączę do Was 😅
Taa dam! 🏇 właśnie się dowiedziałam (od Hexy :kwiatek: ) że Samotwór się odradza, niczym Feniks z popiołów.
Czy ktoś wie coś więcej? To jest klimatyczna miejscówka, tuż pod miastem, ale nadal super tereny do jazdy. Park krajobrazowy, pałac, folwark - marzenie. Podobno budują halę 🙂
Wiem, że pałac kupił jakiś Austriak czy Niemiec i robi tam hotel + centrum konferencyjne. Natomiast stajnie mają w zarządzaniu tzw. znani ludzie ze środowiska 😉
W Samotworze będzie hala namiotowa - to akurat nie problem 🙂, ale niestety kompletny brak padoków. Niestety takie było założenie od początku, ponieważ ze względu na ograniczony teren, który został wydzierżawiony nie ma ich gdzie zrobić...